// Starlight ϟ
Suprise for Hazirah on her birthday
Thursday • 10:56 PM • 0 comments




Hello, Earthlings! Hari ni adalah hari lahir salah satu ahli H.I.A.A.A.S.S. Orang yang eyka maksudkan ialah Nurul Hazirah Binti Haris. Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy birthday to you Hazirah, Happy birthday to you~~~ Memandangkan hari ni sekolah, kitorang tak dapat nak baling tepung, beli kek, makan KFC apa semua macam time birthday Syafiqah hari tu. Jadi, kitorang buat satu surprise untuk dia. And i bet dia tak akan lupa punyalah. Time balik sekolah, kitorang pergi makan dulu dekat kantin. Sebenarnya, izzati dah plan dari time KH lagi. Dia cakap nak ajak kenyit join kitorang buat surprise. Eyka dah dengar izzati cakap macam tu, eyka pun kata okaylah. Time balik nanti kitorang pergi cari kenyit then try ajak dia sekali. Bila kitorang nak cari kenyit tu, izzati ajak hazirah pergi tandas.

So, kitorang cari lah kenyit dekat kantin. Dia tak ada. Kitorang tunggu lah kenyit. Time jumpa dia, kitorang panggil dia, dia tanya nak apa then terus je belah. Time tu seriously dia minta kaki eyka kutt. Sorry, hazirah~ :P Dia tanya pastu bukannya nak dengar dulu apa yang kitorang nak. Dia main belah je. Dah geram sangat + malu sangat = pergi kantin balik. Time pergi kantin tu terjumpa fifa. Kitorang suruh lah fifa tolong panggilkan kenyit. Fifa pun lebih kurang sama je dengan kenyit time tu. Kitorang belum habis cakap lagi dia dah cakap panggillah sendiri, then belah. Sorry, afiqah~ Kitorang dah pening nak buat macam mana. Ternampak afiq, kitorang suruh sala cakap dengan afiq tolong panggilkan kenyit dekat luar sebab kitorang cadang nak ajak dia buat surprise untuk hazirah. Then, afiq pun pergilah keluar pergi panggil kenyit untuk birthday girl :P Bila nampak kenyit dekat padang, Alhamdulillah~ sudi jugak dia, ialah untuk pwincess dia yang tersayang tu kan. 

Kitorang discuss nak buat macam mana apa semua, tapi apa yang kitorang rancang tak berapa nak jadi. Macam haru-biru je time tu xD Kitorang mula-mula cadang kitorang berkumpul ramai-ramai dekat gelanggang basket ball tu then hazirah datang, kitorang nyanyi. Bila dah habis nyanyi tu, kenyit keluar lah cakap happy birthday, i love you ke apa ke. Tu cadangan kitorang. Kenyit tiba-tiba pulak tukar step. Dia kata biar dia cakap dengan hazirah dulu baru kitorang keluar. Kalau macam tu tak surprise lah kan, tapi kitorang ikut je cakap crush birthday girl ni. Tu rasa macam tak betul je surprise tu sebab budak tu menyibuk. :P Kalau tak mesti dah elok dah surprise kitorang. Tapi, apa pun hazirah beruntung gila okay! Dapat jam berwarna biru yang tersangat comel dari kenyit. Pastu time kenyit nak balik after surprise tu sempat dia kenyit mata dekat hazirah. Untunglah~~ Well, we pray that you'll happy ever after, may Allah bless you, get straight A's in PMR, success in life, will always stick with H.I.A.A.A.S.S and happy with kenyit xP

Happy birthday, Sayang! We love you so much~ :*



Friendship never end :*

Assalamualaikum! Annyeong!
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')