// Starlight ϟ
Color HTML
Tuesday • 7:53 AM • 0 comments


Tumblr_m1i5g8vbbs1qd3w72o1_500_large


Hello, Earthlings! kepada newbie, tak tahu macam mana nak cari color HTML dekat mana. here for you, Darl. korang boleh tengok-tengok jugak link color HTML yang lain dekat Sini. antara link yang boleh korang menjelajah ialah :-


selalunya kalau sya nak cari color HTML, sya selalu terjah link pertama tu. tapi nak terjah yang mana-mana pun takpa, sama je pun. 

comment kalau tak dapat cari :)

Assalamualaikum! Annyeong!

Lot of love :-
-Sya-

xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')