// Starlight ϟ
Believe me~
Tuesday • 8:29 AM • 0 comments


Tumblr_m1gtc5imd61qhahtxo1_500_large


Hello, Earthlings! hari ni okay je. takda apa yang best pun~ tapi hari ni sya rasa bosan gilaaaaaa >< buat tutorials dengan freebies je memanjang padahal homework dengan folio menimbun dekat dalam beg -,- seriously, sya rasa malas gilaaaaaaa tahun ni. entahlah, tak tahu kenapa. nak kata boleh hilang stress mungkin jugak tapi takkan sampai macam ni sekali betul tak? hrmmmmmm, sabar je lah~ 

tadi dekat sekolah, sya cerita dekat AinA pasal ehem tutttt~ AinA pun tak percaya jugak tapi nak buat macam mana, dah jadi dah pun. lagipun dah lama benda tu berlaku cuma kita je lambat tahu. sedih kan? takpalah~ AinA kata kesian dekat sya sebab semua yang sya minat dah berpunya. Anyway, terima kasih atas simpati yang anda berikan. Puihhhh. no lah, saya tak suka dia okay? apa, kenapa, mengapa???? ahaks. sya just anggap ehem tu abang je, lagipun kitorang dah lama kenalkan. asal tak dari dulu je cakap yang sya suka ehem. kenapa baru sekarang baru timbul pasal benda alah tu? tak faham betul lah. -,-

sya bukan dah tak suka dia sebab dia ehem. tapi sya memang tak suka dia nak buat macam mana kan? sya hanya suka dia sebagai abang je tak lebih dan tak akan lebih buat masa sekarang. terserah dekat korang sama ada nak percaya atau tak, tapi itulah hakikatnya. ohhhhh ye, hari sabtu ni sya ada kem. kem PRS, buat dekat sekolah je tapi Insya-Allah best. sya cadang nak bawa lappy. okay, cikgu nampak cikgu rampas. baguskan? (Y) so, korang janganlah tak ridukan sya eh nanti? Insya-Allah, lepas kem tu sya update blog, cerita everything pasal kem tu, okay? will miss you guys, muahhhh :*

Stop loving that guy who never appreciate you, it'll make you feel better :')

Assalamualaikum! Annyeong!

Lot of love :-
-Sya-

xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')