// Starlight ϟ
Youtube player
Sunday • 2:41 AM • 0 comments

Tumblr_m1ek4zn8r81r8c0gro1_500_large


Hello, Earthlings! hari ni sya nak buat tutorial untuk kawan sya. dia pakai youtube player then dia nak change lagu tapi tak tahu macam mana. kesian dia kan? FIEQA this is for you darl. Credit section : Tutorials ;)

before that, pergi Dashboard > Design > Page Elements > HTML/Java Script. copy code dekat bawah ni dan pastekan dekat HTML tadi.

<center><object width="200" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Pvaovoc_puM?fs=1&amp;autoplay=1&amp;color1=0xffffff&amp;color2=0xffffff" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/Pvaovoc_puM?fs=1&amp;autoplay=1&amp;color1=0xffffff&amp;color2=0xffffff" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="200" height="25"></embed></object></center><br />

okay, kalau nak tukar lagu, tukar code yang di highlight kan sahaja okay? nak cari code baru tu, pergi dekat youtube then search lagu yang korang nak. pastu, tekan share dia ada keluar code right? then tekan embed, cuba scroll bawah sikit dia ada menu. tick use old embed code. then copy semua tu, cari code seperti yang di highlight pastu paste code lagu yang korang nak tu dekat tempat yang sya highlight kan. contoh daripada code atas tu dia jadi code yang ni.

<center><object width="200" height="25"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/p_T_BIZ05Ts?fs=1&amp;autoplay=1&amp;color1=0xffffff&amp;color2=0xffffff" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/p_T_BIZ05Ts?fs=1&amp;autoplay=1&amp;color1=0xffffff&amp;color2=0xffffff" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="200" height="25"></embed></object></center><br /> 

daripada lagu pujaan hati ke lagu dalam diam ku mencintaimu. tu je, kalau tak faham comment okay sayang? 

Assalamualaikum! Annyeong!

Lot of love:-
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')