// Starlight ϟ
I will try my best although it's hard
Wednesday • 6:22 AM • 0 comments



Hello, Earthlings! so holidays macam mana? best tak? sya just pergi tuition je memanjang. memang best gila lah kan? so, ada tak antara korang yang terbang pergi mana-mana ke? kalau ada, untunglah~ saya sangat jealous dengan awak okay? lain kali kalau nak terbang jangan lupa sponsor saya jugak tahu, sayang awak. muahhhh kiri kanan :* okay, siapa tengok vanila coklat semalam? gila sweet ohhhhhh~ okay, sya jealous sangat dengan zara, jealous tahap babeng dengan dia. harap sangat cerita kita pun happy ending macam tu kan? memang berharap gilalah, harap-harap termakbul doa ni :DD

hari isnin masa tu, sya, jiaa dengan fieqa keluar pergi cari bahan untuk folio sejarah. mula-mula kitorang pergi pusing dekat dataran dwi tasik tu sampailah dekat satu kedai ni yang bernama De' Warung. masuk situ dengan muka tebalnya cakap nak interview untuk folio sejarah. waiter tu cakap kena jumpa manager lah dulu, fieqa pulak dengan tak malunya berkata, haaaaaa~ mana managernya? sya dah tergelak dah dekat situ. manager pulak tak muncul-muncul so kitorang buka menu dia, ada resepi apa semua, kitorang pun apa lagi, copy lah. lepas habis copy, kitorang snap-snap dekat situ. well, apa lagi kerja kitorang kan? :DD

semalam, ada kelas tambahan dekat sekolah and dekat Martin. sekolah start pukul 8.30 pagi sampai 10 pagi. Martin start pukul 10 pagi sampai 12.45 tengah hari. okay, baguskan? sya pergi sekolah then minta cikgu keluar awal, dalam pukul 9.30 pagi macam tu sya keluar terus pergi bus top tunggu bas. nasib baik sampai sana tepat-tepat kalau tak memang kena buat muka tebal lah sebab masuk lambat (Y) time dekat sekolah, ainA tak tegur pun kitorang. dalam hati serious kecil hati gilaaaaa~ well, time tu dia still marah lagi kut, entahlah. semalam jugak, sya IM dengan syida~ okay, seriously rindu gila dekat dia. dia ambil berat gila pasal kitorang dekat sini, terharu gila tahu! Shah pun sama, siap buat entry lagi~ :*

harini,  kelas tambahan still ada and lepastu terus bergegas pergi tunggu bas nak pergi Martin. tapikan, sya, jiaa dengan fieqa dah okay dah dengan ainA tadi~ (Y) okay, seriously rindu gilaaaaaa dekat kau kawan! tapi itupun sya yang tegur dia dulu :PP tapi takpa, untuk kebaikan semua pihak, Puihhhhh. alif, ayah angkat sya tak datang jugak harini. kang tak siap kerja yang ustazah suruh buat tu baru tahu! kalau kena denda aku sekeh kepala kau tahu~ ada seperkara lagi, sya dah buang dia dari friend list sya dekat facebook. korang rasa tindakan sya tu betul ke? I just want to forget him, so i do something that i think i should do along time ago. well, sya harap dia bahagia dengan orang yang dia cinta. Amin :')

Please don't ask me the reason why i'm do that, okay? Thank you :')

Assalamualaikum! Annyeong!

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')