// Starlight ϟ
How to change to classic template
Tuesday • 7:31 AM • 0 comments


Tumblr_m1ejq5v4dp1r55ae9o1_500_large


Hello, Earthlings! hari ni sya nak buat tutorials macam mana nak tukar pergi classic template. well, ramai sekarang ni pakai blogskin kan? lagipun senang tak payah serabut nak buat itu ini. cara dia ialah................. pergi Dashboard > Design > Edit HTML. then, korang scroll sampai bawah korang akan jumpa revert to classic template. 

click gambar untuk tumbesaran

lepastu dia akan keluar pop-up windows, korang tekan yes. okay, dah settle. cara nak masukkan code blogskin ke blog pulak, korang highlight semua code yang ada then delete. then, korang paste dengan code blogskin yang korang nak. cari skin dekat Sini. lepas dah paste dekat blog, korang edit-edit lah sikit. Preview, kalau jadi click Save.

kalau tak faham, comment okay?

Assalamualaikum! Annyeong!

Lot of love :-
-Sya-

xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')