// Starlight ϟ
A Surprise Birthday Party from H.I.A.A.A.S.S!
Wednesday • 4:12 AM • 0 comments




Hello, Earthlings! pardon me because sya dah lama tak update. sya ada buka blog and update a new entry tapi sya tak publish sebab entry tu semua tergantung. a lot of story to be shared. mungkin minggu ni sya akan terlebih rajin sebab blog ni dah lama sya ketepikan even school holiday sya tak updatekan? tolong fahami keadaan saya, terima kasih. time school holiday yang lalu, minggu pertama sya busy dengan kelas tambahan Mathematics dekat sekolah. Kerja Kursus Geografi juga kena hantar selewat-lewatnya hari Jumaat pada minggu pertama cuti sekolah. Mana tak tergopoh-gapah kalau macam tu kan? tapi, dengan bangganya sya nak umumkan disini KKG sya dah completed tinggal KKS je. Ohyeaaahhhh (Y)

Kebetulan time minggu pertama cuti sekolah, pada hari khamis, bersamaan 31 May 2012 ialah Hari Lahir Sya ke-15. sepatutnya time tu sya dengan kawan-kawan sya yang lain pergi TS, tapi parents kitorang tak benarkan lah pulak. puas memujuk tapi jawapan tetap sama, jadi diorang kata makan KFC dekat Taman Tasik Permaisuri. sya pun okay je lah, follow lah diorang. bila time datang tuition tu memang dah ingat hari tu birthday sya, entah macam mana pulak boleh terlupa mungkin khusyuk sangat belajar kutt. xP sampailah aimuni panggil sya bagi keychain yang tertulis 'Syafiqah' di atasnya dengan warna ungu. comel sangaaaattt >< after class, kitorang semua dah get ready nak bertolak pergi stadium, fieqa, jiaa dan ainZ tiba-tiba kata diorang stay sekolah sebab nak siapkan folio. time tu sya tak tahu apa-apa so, sya dengan izzati, ainA, sala, dan aliff gerak lah pergi KFC. dah order apa yang nak tiba-tiba izzati datang then kata yang diorang tak siap lagi folio. so, kitorang semua kena patah balik pergi sekolah lah. sya dengan izzati gerak lambat sikit sebab nak order untuk aliff, so diorang pergilah dulu. time diorang gerak tu, sya dengan izzati tak jauh dari diorang. 

ikut punya ikut, tiba-tiba diorang pergi Taman Tasik. sya pun peliklah, kata nak patah ballik pergi sekolah sebab fieqa, jiaa dengan ainZ tak siap lagi folio. sya tanya izzati, then izzati call diorang. izzati cakap diorang nak lepak dekat tasik kejap. sya pun kata okaylah, pergilah ikut diorang dari belakang. tengah jalan tu, actually sya ternampak fieqa, jiaa dengan ainZ sya tak perasan pulak. mana taknya fieqa terlari sana-sini. bila dah sampai dekat pondok, sya tanya lah mana fieqa tadi nampak dia berlari-lari. nak pergi dekat diorang, sala halang cakap ada orang nak jumpa lah itulah inilah, sya pulak termakan hasutan aliff untuk bergambar. a few minutes, sya pergi dekat diorang. time pergi tu ternampak tepung. dalam hati sya dah pelik, diorang buat apa dengan tepung ni. pastu, baru teringat ni mesti nak baling tepung. belum sempat eden lari dah kena setepek dekat muka. memang best gilaaaa lah kan~ jiaa lagi lah, excited gila dia tapi malangnya sya nak baling dekat dia tak dapat. yelah kaki panjangkan, so langkah dia pun luas lah. lepas baling tepung tu semua, fieqa keluar bawa kek. seriously, rasa nak menangis time tu. teramat sweet mereka semua.

time tu diorang semua tanya, sya dapat agak ke tak yang diorang buat surprise birthday party tu. sesungguhnya tidak ku sangka okay. tak sangka gila, rasanya time birthday sya tu sya rasa macam blurr sikit. apa yang diorang cakap sya macam tak faham sangat. sebenarnya banyak dah diorang terlepas cakap just sya je tak dapat tangkap.  first clue, ada mesej masuk dekat telefon aliff. aliff cakap apa entah dekat depan last sekali yang sya dengar aliff cakap yang diorang ada dekat belakang. sya pun pusinglah belakang tengok. tak ada pun, izzati cover dia cakap sala yang hantar. padahal time tu fieqa, jiaa dengan ainZ naik kereta pergi taman tasik tu. lepastu, dalam kelas. fatinah ternampak tepung dalam beg sala. sala ada cakap apa entah dekat fatinah, pastu sala cakap nak buat cekodok. padahal nak aniaya sya, nak buat cekodok konon xP dah makan-makan tu, tangkap gambar, buat video apa semua, kemas pondok apa semua, kitorang jalan kaki balik rumah. time balik tu, sya asyik tersengih-sengih je pasal birthday tu sampai orang pandang sya lain macam. okay ni mesti kes fikir sya dah sewel ni. tapi, It's best day ever okay! H.I.A.A.A.S.S forever 

Here a few pictures :-





































you guys are the best ever and thanks for the 

best present it is our friendship

assalamualaikum! annyeong!
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')