// Starlight ϟ
I feel calm :')
Saturday • 11:08 AM • 0 comments



Hello, Earthlings! okay hari ni sya tak pergi kelas tambahan dekat sekolah :( dah nak exam, boleh pulak tak datang~ sya tak datang sebab sya demam, nasib baik tak demam panas. minggu ni ramai kawan-kawan sya demam. sekarang sya pulak, memang bagus lah kan! sya ada banyak benda nak cerita. kelas sya kan, ada budak baru~ nama dia Izzati. amat comel orangnya bagi sya :) Izzati, kembang pleaaseeee xD minggu ni jugak aimuni tak datang sekolah. hari rabu masa tu dia datang tapi lepas rehat. muka dia serious pucat lesi je sya tengok. risau sya, dia kata nanti dia kena ambil darah untuk mengesahkan penyakit dia sama ada demam denggi atau lagi satu penyakit tu, alaaaa~ sya lupa lah pulak nama penyakit tu :/

hari selasa masa tu, sya pergi genting. okay, besttttt gilaaa >< first time pergi sana, and tak tahu bila boleh pergi lagi. pergi petik strawberry, pergi taman bunga, macam-macam lah. and importantly, snap picture! nak tahu dalam banyak-banyak bunga dekat situ, sya paling suka bunga mawar putih. okay, cantik sangat! ada jugak pokok kaktus, tak tahu kenapa sya suka pokok kaktus. mungkin sebab cerita Vanila Coklat tu kutt :D nak beli buah tangan untuk kawan tapi pokai lah pulak time tu. lagipun, sya tanya nak pergi mana parent sya senyap je, diam je. mana lah tahu nak pergi tepat yang tinggi-tinggi macam tu xD and bila petang hujan pulak. serious menakutkan sya. dah lah dekat tempat tinggi macam tu, pastu dengan kilatnya dengan guruhnya. amat menyeramkan okay! seram sesangat-sangatnya :/

semalam, eyka bergossip dengan Shah. okay, best gilaaaaa~ sabar ye kawan. sya tahu shah ni orang yang penyabar okay, sila kembang pleaseeeee. dah sampai dekat tuition, sya pergi solat dekat main block. sebelum solat tu, sya pergi tandas sekejap. shah ikut, time sya dekat dalam toilet shah pergi main suis lampu tu. buka-tutup-buka-tutup. okay, boleh tahan gelap jugaklah dekat toilet tu. time shah masuk, sya balas dendam~ sya buat balik, buka-tutup-buka-tutup lampu tu. nasib baik akak kerani dekat situ tak perasan, kalau tak, confirm dah kena sound. kalau kena sound, buat tebal mukalah apa lagi kan? xD lepas solat tu, lipat sejadah, lipat telekung, pakai stokin, pakai kasut apa semua, pergi dewan4. dah sampai, jumpa jiea. jiea ajak pergi tulis nama sebab dia tak bawa card and pergi 7E. sya pun apa lagi, jomlah~ :D ohhh ye, superman duduk depan sya lah. Puihhhhh xP

ni gambar sya dengan keluarga sya time dekat Genting :-

I'll go crazy see this fruits~ ><

Meet my mom, she's awesome okay~ :*

posing sekejap *tutup muka*

Laparnya adik sya ni~ xP

You make my day awesome :*

Buat muka minta penampar~ xD

Someone, please give me that cactus~ :')

comel tak kami berdua? *muntah hijau* xP

Okay, kempunan sangat nak makan strawberry.

Kan sya dah cakap sya ni #TeamSukaKaktus

Bunga rose warna orange~ Jelly? :P

Bunga rose warna putih~ I adore this flower!

Makan ice-cream time hujan :P

okay, jelly? alaaa~ tak mau lah jelly-jelly ni! nanti korang ajak parent korang pergi Genting, okay? seriously, bagi sya besttt gila pergi sana. Yelah, first time pergi sana lah katakan :P 

The sweetest things you can do for a girl are the little things that let her know she’s in your heart and on your mind, Ohyeaaahhhh :)

Assalamualaikum! Annyeong!

xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')