// Starlight ϟ
Aquapix Giveaway by Miraa Hussin
Friday • 2:31 AM • 0 comments



Hello, Earthlings! hari ni sya nak join satu giveaway by sis Miraa Hussin. actually, ini pun berkat sya menjelajah blog kawan sya iaitu Shah. dah lama sya tak join contest + giveaway ni kan? so, kalau korang nak join jugak jangan segan silu, click lah banner dekat bawah ni okay?


Giveaway ni menawarkan hadiah yang cukup lumayan bagi sya. hadiah dia ialah............. jengjengjeng~~ Lomo Aquapix tu! siapa tak nak sila terjun bangunan okay? sya punyalah berangan-angan nak camera tetapi nak buat macam mana hidup sya tak sekaya anda-anda-anda semua. tapi, sya tak mengharap sangatlah dekat giveaway ni sebab nanti kalau kalah, frust menonggeng pulak nanti xP kalau ada rezeki, Alhamdullillah!

Do not forget to pray for me, okay? :*

Assalamualaikum! Annyeong!

xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')