// Starlight ϟ
Please be nice to me, EXAM!
Sunday • 3:11 AM • 0 comments




Hello, Earthlings! korang-2, exam dah dekat ohhhhhh. sekolah mana yang dah habis exam angkat kaki please~ haha, sya takut gila nak jawab exam esok. takut markah tu nanti mengecewakan sya. sya target untuk ujian kali ni 5A's. sya target mathematics, arab, bahasa malaysia, agama dengan sejarah. actually, sya tak berapa nak pasti dengan subject yang sya target ni tapi i will do the best. korang doakan sya tau? sya pon akan doakan korang, always. InsyaAllah kita sama-2 berjaya dalam hidup kita ni ye? korang rindu sya tak? a lot of stories to be shared with you guys, banyak sangat~ 

first of all, ada orang tu sayang sya lah! wooohoooooo, banyak suka sama dia~ sini nak muahhhh sikit :* awak, awak ingat awak sorang je sayang saya? saya pon sayang awak jugak tapi malu nak mengaku actually. awak jangan bagitahu siapa-2 tau yang saya sayang awak sorang je. nanti kalau semua tahu habis kena gossip. nanti saya famous awak jugak yang susah pastu nanti buat muka awak yang comel sangat tu, lagi buat saya sayang dekat awak. awak tunggu saya, saya tunggu awak. korang nak tahu siapa? tak boleh, korang pandai berahsia so sya pon nak berahsia jugak lah :PP

second, exam esokkkk~~ Ya Allah, berikanlah aku jawapan yang tepat untuk soalan ujian nanti, AMIN!! sya takut gila esok, takut sesangat-sangatnya~ esok dah lah exam bahasa malaysia, sejarah dengan agama islam. memang best lah semua subject yang boleh tahan 'kesenangannya'. sya study sejarah je, itupon sya rasa tak semua masuk. adoyaiiii, macam mana ni? habislah~ *ketukkepala*cikgu semua nak suruh dapat A, kalau bagi soalan senang-2 takpalah jugak ini tak, kena perah-2 otak ni baru dapat jawapan. itupun kalau dapat, kalau tak main tanda je lah.

third, tadi Superman pakai baju hijau. dia sekarang ni boleh tahan sombong ohhhhh, gediks betul :* actually, sya bukannya nak cerita pasal Superman, sya nak cerita pasal sorang ni. sya dah lama perhatikan dia, dia ni terlampau sweet lah tapi hati sya still solid untuk dia. belum cair lagi. tadi dekat tuition mr.Martin ada buat kelas tambahan, sya pon masuk lah kelas tu. sya ingat dia dah balik dulu sebab selalunya dia tak masuk kelas tambahan. tiba-2 hari ni dia ada. then, time nak pergi LRT tadi dia follow je sya dari belakang. sya lintas dia lintas, sya jalan dia jalan. awak, janganlah cenggitu. awak buat hati saya nak cair lah~ nak okay, nak. :DD

I LOVE YOU FOR A THOUSAND YEARS AND MORE :')   

assalamualaikum! annyeong!


Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')