// Starlight ϟ
Free for awhile
Friday • 5:31 AM • 2 comments



Hello, Earthlings! holidays dah nak start, so dah prepare nak terbang pergi mana? kawan sya, wawa cuti seminggu ni dia pergi Makkah, umrah katanya. time buka sekolah haritu pergi Australia. beruntung gila wawa! jeaalouussss sesangat-sangatnya. Wawa, doakan kitorang dekat sini eh? doakan kitorang dapat 9A's dalam PMR nanti tau? dekat sana hati-2, be careful with everything lah senang cerita. yelah, tempat orangkan (Y) korang nak tahu tak? bagi sya, hari ni memang menakutkan -.-

kertas Ujian Intervensi 1 dah dapat~ result okay tak? don't ask me puhleaseeee~ agak mengecewakan actually. sya salahkan diri sendiri *ketukkepala* (Y) time nak ujian lah buat relax je, chill je, tak nak buka buku apa semua, time nak jawab " siapa buat soalan ni? takda soalan lagi susah ke? " -.- okay, tolong jangan contohi saya. just be yourself, okay sayang? setakat ni dapat 2A's je, target 5A's actually. tapi takpa, sya bersyukur gila walaupon hanya 2A's daripada takda langsungkan? (Y) sya berazam mulai sekarang nak tumpukan perhatian sepenuhnya dalam pelajaran. harap sya berjaya! korang doakan sya eh?

holidays kali ni sya dah tahu apa yang sya akan buat. korang mesti dah tahukan? alang-2 dah bergelar PMR Victim's ni, homework mesti menimbun mengalahkan Gunung Tahan, gunung tertinggi di semenanjung Malaysia. kita belajar Geografi sikit dalam entry kali ni ye, sambil-2 meluahkan perasaan, kita menambah ilmu sekali (Y) dengan kerja kursus Sejarah dan Geografi, Homework cikgu, Homework tuition, Homework yang parents suruh buat, banyaklah kiranya. agaknya sampai buka sekolah pon kerja tak siap-2 lagi, yelah banyak sangat. serupa baik tak payah bagi cuti. sama je, sekolah tengok buku, cuti pon tengok buku. Dugaan-2 :)

time balik sya pergi cari ustazah nafsah, nak hafal surah As-saff. ustazah siap bagi kitorang makan kacang lagi time hafal tu, baikkan ustazah? (Y) lepas hafal tu gerak pergi kantin. jumpa casa, casa ajak snap gambar dekat padang. wooooohooooo~ best gilaaaaaa! jiaa tak percaya yang casa nak snap picture dengan kitorang, yelah budak hot gila + cun gila = perfect gila punya orang. siapa tak percayakan? jiaa tu terlampau memandang tinggi dekat orang sebenarnya, orang cantik je dia admire then bila budak tu nak friend ke apa ke dia malu-2. senang cerita macam tengah bermimpi lah :D

time balik tu, luahkan perasaan dekat alif. alif sibuk je nak tahu ohhhhh. haha, alif semua secret dia pegang. kira macam dia ni memang tempat mengadu masalah lah. tak kira rahsia lelaki ke perempuan ke dia mesti tahu, kalau dia tak tahu sekarang esok lusa pandai lah dia mengorek rahsianya. tunggu bas punyalah lama. bayangkan satu jam setengah tunggu bas. jiaa cadang nak angkat teksi je tadi, tapi nasib baik time dia nak tahan bas datang. save duit dia (Y) tengah tunggu bas tu sya mulalah menganjing dekat situ. membebel pasal pak cik bas tu. 4 bas dari BTR nak pergi KL lalu tapi 1 bas pon takda dari KL pergi BTR. agaknya khutbah solat jumaat tadi panjang berjela-jela kot, tu yang lama sangat tu -.-

balik rumah terus buka tudung then buka lappy online. rindu gila nak online! lagi-2 nak update blog tercinta ni :* time online facebook, Superman online. cadang nak tegur dia, tapi takpalah. mengacau dia je karang. so, sya wtw dengan alif also jiaa. then, offline facebook online twitter (Y) first of all, stalker twitter Superman. sya memang suka stalker orang, tapi orang yang sya MINAT je okay? haha, then online blogger update lah entry ni. follow balik siapa yang follow sya then blogwalking and hilangkan tension pasal exam Intervensi 1 dengan menyanyi kuat gila dalam bilik. suara sya merdu okay? tu sebab cuaca tetibe mendung tadi. end of the story :) 


Walau apa pun yang terjadi, cinta sya terhadap awak tidak akan 
berubah hingga akhir waktu sya. InsyaAllah :') 


Assalamualaikum! Annyeong!

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')