// Starlight ϟ
No Title~
Friday • 2:05 AM • 0 comments





Hello, Earthlings~ I'm so sorry sebab sya dah lama tak update kan? takda masa lah nak update. hari sabtu dengan ahad kena pergi tuition. hari isnin hingga jumaat kena pergi sekolah pastu limit sampai rumah pukul 5.00 petang. mana tak penat? okay, sya nak cerita pasal 1 minggu ni. hari isnin, ada apa eh? rasanya takda apa. selasa pon sama. kita skip je lah ye terus masuk hari rabu, okay? hari rabu ada apa eh? haaaaaaaaaaa~

Kelas sya dapat piala pusingan untuk kelas terbersih minggu lepas. Bangga kotttt. Puihhh. hari rabu sya ada KOKO, and time tu badan unit berunifom. sya masuk Puteri Islam. time tu ada kawat kaki, actually kan sya tak pernah ada pengalaman nak kawat kaki apa semua ni. Tsk. sya ingat lagi kali terakhir sya kawat kaki time darjah 6, time tu KOKO and sya ambil Puteri Islam jugak. sejak dari tahun tu sya tak pernah join mana-2 untuk kawat kaki. sya malas sebenarnya (Y)  tiba-2 hari rabu tu kena kawat kaki, sya kawat je lah. sya main rembat je kaki kiri ke kaki kanan ke lantaklah asalkan kawat. Hewhewhew. 

time tu fitri ada singgah sekolah, dia pusing-2 dekat luar sekolah je pon. time kawat tu sya tengok je fitri dekat luar sekolah. dah 2 tahun kitorang tak jumpa, kali terakhir kitorang jumpa time tingkatan 1. sekarang entah dia ingat lagi ke tak dekat sya. Tsk. time tengah kawat tu, ada seorang akak ni, nama dia Hidayah. akak tu boleh pulak cakap cikgu cepat lah sikit saya nak makan rendang ni. sya dekat sebelah tu dah gelak terbahak-bahak dah. akak tu cakap ada banyak ulat dalam perut lah, itulah inilah. ada sekali tu patutnya kitorang pusing ke belakang dari kanan, akak tu pergi pusing dari kiri. sya apa lagi gelak je lah (Y)

semalam, sekolah sya ada perlawanan friendly bola baling. friendly untuk lelaki sekolah sya kalah lah, tak silap lawan dengan SAB. tapi, friendly untuk perempuan sekolah sya menang, lawan dengan Convent Peel Road. sya bila dengar CPR terus teringat eyka. sya ingat eyka adalah join sekali tapi bila fikirkan balik macam tak je. sya pergi dekat padang intai-2 budak CPR manalah tahu terjumpa eyka last-2 tak jumpa. so betul lah tekaan sya yang eyka tak join. and rasanya eyka memang tak akan join (Y) time perlawanan tu, Firdaus asyik jatuh je. Firdaus dah lah tak boleh selalu jatuh kalau tak nanti dia sakit. tengok dia jatuh je, kawan-2 sya semua cuak. yelah, dia tu dah tahu sakit tapi nak main jugak. bila orang bagi nasihat bukannya nak dengar -.-

hari ni, nothing happen rasanya. ehhhhhhh adalah. ainA jatuh, kesian dia. Tsk. tangan dia luka sikit, lutut dia tak tahu lah sama ada luka ke tak. tapi nasib baik kain dia tak koyak kalau tak payah nak jahit. lepas keluar je dari gate sekolah, sya balik dengan akak sya. balik rumah, makan-2 apa semua then buka beg ambil kerja sekolah apa semua then buka lappy online. Hewhewhew. rindu nak online lah actually. ohhhhhh ye, nanti bila korang buka blog sya ni takda entry baru, maaf lah sesangat- sangatnya ya? sya tak boleh online lah walaupon time tu tengah cuti. yang boleh, STUDY.

It may mean nothing to you but it means everything to me :')

assalamualaikum! annyeong!

Lot of love
-Sya- 
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')