// Starlight ϟ
Routine Friday's~
Saturday • 9:33 PM • 0 comments



Hello, Earthlings! semalam sya letih sangat sebab after sekolah terus straight pergi tuition dengan shah. best kotttt, mengeratkan silaturrahim yang selama ni agak renggang. eh yeke? no comment~ Hewhewhew. kitorang naik bas U47. actually kan, sya tak reti naik bas nak pergi tuition, baru hari ni pecah rekod. masa tu naik bas dari tuition nak balik rumah. sya dengan shah argue pasal jalan nak pergi tuition, budak cina yang same school dengan sya relax je kat belakang. Tsk. alaaa~ boleh ceritalah dah biasa pergi sana naik bas kan? Puihhh.

sampai sana dalam pukul 1.15 petang, pergi singgah 7E kejap sebab nak fotostat gambar sebab kalau takda gambar tak boleh masuk. dekat 7E takda fotostat berwarna so pergi kedai sebelah dia. lepastu kitorang pergilah masuk kelas. still ada masa dalam 1 jam macam tu lah jugak, sya dengan shah pergi surau dekat main block, solat. sebelum ni mana pernah solat dekat sana, sya solat dekat rumah je. Tsk. tapi tempat dia boleh tahan tersorok lah jugak. time nak pergi surau tu terjumpa mia. mia duduk dekat tangga dengan patah hatinya sebab dia takda gambar. so, bila takda gambar tak boleh lah masuk kelas kan? nasib baik dia bawa IC, dia pergi fotostat gambar IC tu walaupon gambar tu agak menjengkelkan. Tsk -.-

tengah nak tunggu kelas mula tu, tunggu jiea sekali. jiea pakai baju kurung warna kelabu, comel gilaaaaaaa~ time nak balik, sya dengan jiea naik train. mula-2, shah kata mak dia dah nak sampai. so maksudnya sya kena balik dengan jiea lah. tiba-2 jiea cakap shah suruh tunggu, rupa-2nya mak dia tunggu dekat Station LRT Bandar Tun Razak. nasib baik kitorang tak gerak lagi kalau tak shah kena balik sorang-2 lah jawabnya. tapi sya sempat tunjuk dekat shah Superman sya. Hohoho. dengan rambut dia tu, kalah sarang tebuan (Y) amacam shah comel tak dia? comel kan-3? Puihhh.

harini ada kelas tambahan math, setiap hari sabtu tuuuuuu~ best lah jugak. sya dapat markah 25 ke atas. Hewhewhew. ada satu soalan tu sya tersalah buat, careless mistakes. sengsara kot tak dapat markah dekat soalan tu. padahal soalan tu senang je. Tsk. tapi takpa, buat kesalahan sekarang, masa akan datang dah tak buat dah kesalahan macam tu lagi kan? (Y) balik dari kelas tambahan tu, sya dengan kawan-2 sya yang lain pergi MyMart kejap. beli makanan apa semua sebab time tu sya lapar gila. dah beli apa semua, kitorang gerak pergi bus stop makan dekat situ. dalam pukul 11.15 macam tu bas datang. 

dekat jalan mana tah bas U45 tu dia salah jalan. sya tanya mukhlis betul ke jalan yang pak cik tu lalu. mukhlis pergi jerit, salah jalanlah. kalau macam ni tak lalulah dekat rumah aku. kitorang semua gelak gila dekat belakang. last-2 mukhlis kena jalan kaki balik rumah dia, alaaaa~ bukannya jauh sangat. ehhh, no comment. (Y) sya balik rumah terus buka tudung apa semua then terlelap 1 jam. sya kira tahu~ Hohoho. pukul 3.00 nanti sya kena pergi tuition. sebelum tu nak singgah kedai Rainbow kejap nak beli something, sala suruh (Y) tak sabar nak pergi tuition sebab nak jumpa Superman sya tu~ Puihhh.

You are the reason why I become stronger. But still, you are my WEAKNESS :')

assalamualaikum! annyeong!

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')