// Starlight ϟ
Tidak Mengerti -.-
Saturday • 3:23 AM • 0 comments




Hello, Earthlings! so, amacam sekolah best? bagi sya still boleh bawa lagi, tapi kalau tak boleh bawa macam mana? haha, still have to go on right? (Y) actually, sya tulis entry ni sebab sya bosan. lagipon, dah lama tak update kan? dekat sekolah macam orang gila. naik turun naik turun tangga, tahulah sya ni gemok tapi takyah lah sampai macam tu sekali. tired you know? Tsk. -.- hari isnin nanti nak jumpa pengetua suruh pasang eskelator. betul ke sya eja? lantaklah, asalkan jangan dalam exam pon eja macam tu (Y) hari ni kena pergi sekolah, penat kot. Kuch Kuch Hota Hai pon tak dapat tengok -.- memang lifeless betul!

actually, sya tak faham dengan hati sya. Liver sya yang satu ni. Tsk. sya sometimes rasa sayang gila babeng dekat Gaamy. but, sometimes sya rasa Gaamy tu buat semak and buat kusutkan kepala sya je. dalam hati dah berazam nak teruskan hidup tanpa dia disisi, tapi classmate sya ramai yang salah anggap especially kawan sya yang rapat dengan sya. ainA lagi lah, kalau pasal Gaamy je mesti nak babitkan sya sekali. baguskan? -.- sya ni nak katakan suka dia, tak~ nak kata benci dia, tak jugak~ tak tahu apa yang betul dekat situ. Tsk. so, korang, ada apa-apa pandangan? cuba bagitahu sikit. manalah tahu korang ada jalan penyelesaian (Y)

kalau sebelum ni, kadang-2 adalah jugak rasa jealous kalau nampak dia dengan girl lain. well, siapa tak jealous kan? tapi sekarang, kau nak date ke, nak jalan together-gether ke, nak bermanja-manja ke, lantak dialah. Hewhewhew. lagi satu keychain yang sya beli dekat kedai Rainbow huruf F, ramai yang tanya siapakah gerangan itu? okay, dah start salah faham diorang tu. bila cakap F tu untuk FIE ramai yang ala kadar je percaya. Tsk. sabar jelah -.- siapa yang percaya bermaksud dia percaya akan sya (Y) Hewhewhew. so korang, janganlah tak percayakan sya jugak ye, sayang korang! sini nak muaaaahhhhhhhhh sikit~ :*  

Time tengah type entry ni tadi ada 3 helai bulu mata belah kanan jatuh. Siapalah yang 
rindukan sya tu~ Puihhhh. :')

assalamualaikum! annyeong!  

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')