// Starlight ϟ
Hari yang menggilakan~
Saturday • 8:08 PM • 0 comments

Tumblr_lylh6rhfdy1qamj9uo1_500_large


Hello, Earthlings! mulai harini kita akan bercuti untuk 4 hari sebab maulidur rasul. woooohooooo~ sukanya sya! korang rindu tak dekat sya? yelah, dah lama sya tak update~ minta maaf tak terhingga kepada sesiapa yang ingin membaca entry baru tapi tidak di update2 kan lagi~ maaf sekali lagi ye! PMR Victim's macam ni lah jadinya. takda masa nak online, takda masa nak merayau. Tsk. all of time with books. Jyeahhhhh! That's totally great, right guys? -,.- okay-2 banyak cerita nak dikongsikan sekarang ni lagi-2 pasal semalam. 

time BM, belajar KOMSAS. rasanya biasa-2 je, cikgu suruh bagitahu apa yang diceritakan dalam cerpen Mutiara Bonda, 1 ayat pon takpa. folio BM sudah siap! akhirnya~ lagipon memang hari ni kena hantar pon, kalau tak hantar tak tahu apa yang menanti. Haha. time Sejarah, kena hantar buku latihan. dah siap actually, tapi sya rajin time tu. latihan yang baru right sya pergi buat pembetulan. okay lah tu kan? nanti tak payah nak buat pembetulan lagi~ time Sivik pergi bengkel buat kerja KH, yelah cikgu yang sama ajar sya KH dengan Sivik so boleh lah buat macam tu kan. 

kitorang kena pasangkan komponen-2 elektrik dekat apa benda tah nama papan tu, malas nak ambil tahu actually. keluar exam kang baru tahu. Haha. pernah sekali sya patahkan kaki........ sebelah je tahu, kaki LED. semua buat tak patah pon sya buat sampai patah. okay, i know it! sya memang ganas (Y) Puihhh. Then, sya minta cikgu lagi satu LED. problem settle, sambung balik buat benda alah tu. pastu hari ni ada satu kapasitor berapa tah nilai dia hilang pulak. sya ni memang tak reti jaga barangkan? ehhhhhh, mana ada! kapasitor tu yang nak lari, mentang-2 ada tiga kaki. sya biar je lah. Tsk.

time BI kitorang belajar Literature pasal How I Met Myself tu, mula-2 baca memang pening gila kepala ni! tak faham apa pon. cadang nak je tutup balik buku tu tapi sya sabar, sya baca jugak sampai habis. Puihhhh. and at the end, sya faham lah sikit-2 jalan cerita buku tu. sya pandaikan? (Y) Puihhhh. time Geografi, okay best sangat! Tsk. nak menangis rasanya duduk dekat dalam kelas tu -,.- entah apa yang cikgu merepekkan dekat depan pon sya tak tahu. dengan pelat cina nya dengan tak faham apa yang kita tanya, memang riuh rendah lah time dia. riuh dengan gelak ketawa~ :DD

time Science, okay je. Mukhlis kena denda sebab tak hantar latihan. nasib baik kitorang tak kena sekali. tapi, kalau kitorang kena memang kitorang sekeh kepala kau tu! -,.- then, kitorang nak kemas kelas, tiba-2 pak cik mana tah datang suruh turun. terpaksa kitorang kemas-2 apa semua. sya ada tuition so sya terus balik lah, kawan-2 sya yang lain ada yang stay back. sorry korang sebab aku balik dulu! sorry tau~ balik rumah tu makan, ambil barang apa yang perlu then, pergi tuition. sya pakai baju sekolah je, tak sempat ouhhhhh~ dah sampai tu pergi dewan4, dia nak kad lah pulak. sya cari-2 rupanya sya tak bawa. kena tulis nama dekat kertas, then baru boleh masuk.

masuk-2 je kelas nak pergi depan malu lah pulak. ternampak ada orang pakai baju T-shirt sekolah, rupa-2 nya adila. sya duduk lah sebelah dia alang-2 ada kosongkan. lepas habis kelas apa semua, dengar bunyi hujan. habis lah~ sya tanya eyka bawa payung tak, dia kata tak. nasib baik sya bawa, tapi malas nak buka. sya pegang je payung tu buat perhiasan. sya, mia, eyka dengan min, mandi hujan dari tuition sampai dekat LRT. time nak pergi LRT tu, kitorang ikut satu lorong ni dekat kedai makan orang cina. ada anjing dekat situ. sya, mia, eyka takut anjing. min tu hahhh berani sangat! kitorang semua peluk min sebab anjing tu, sweet kot!

mia cakap kita semua seksi. Puihhhh. seksi? betul lah tu, dah mandi hujan kan? nasib baik sya pakai baju T-shirt dekat dalam kalau tak, faham-2 jelah. terdedah segala-2nya~ naik dekat atas tunggu train terserempak dengan anel. dia pon mandi hujan? okay, patutlah masa pusing belakang tadi nampak macam anel je, ingatkan orang lain. Haha. time tungggu train tu punyalah menggigil sebab sejuk! eyka peluk sya, awwwww! comel je, kalau bawa camera boleh snap-2 time tu tapi nanti masuk air lah camera tu nanti. Hewhewhew. min ikut eyka balik rumah dia, sya balik rumah sya lah. balik rumah bukannya nak mandi, buka TV dulu. haha, baguskan? kalau demam, jangan menyesal (Y)

for Gaamy: When I text you, it means I Miss You. When I don't text you, it means I'm waiting
for you to miss me. -IMY-  (':

assalamualaikum! annyeong !

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')