// Starlight ϟ
Online time~
Friday • 10:49 PM • 0 comments





Hello, Earthlings! tadi pergi sekolah. okay, sya tahu sya rajin //perasan act, dekat sekolah tadi teacher norliza buat kelas tambahan Math untuk kelas sya. semua datang kecuali firdaus. mukhlis kata dia sakit. firdaus, kau ni asal tak datang? macam tahu2 je aku nak pau kau harini -.- haha, sya jahat? taklah! nakal? YES, I'AM! //hewhewhew balik dari kelas tambahan tu singgah mymart dekat medan then pergi tunggu bas dengan fieqa, sala, ainz and mukhlis. kitorang tunggu dekat situ memang gelak gila lah. ainz dia pergi panggil mukhlis _____. memang kitorang pandang ainz lah kan! ainz dah menggelabah.

kesian mukhlis~ sala lagilah ada ke patut pergi melamar mukhlis dekat bus stop. sala, kau ni pon satu kalau nak melamar dia tak payah lah dekat bus stop. kau pergi lah dekat hotel 5 bintang ke apa ke, ni dekat bus stop jugak kau nak. //Tsk  mukhlis tergamam bila dengar sala cakap macam tu. lama jugaklah effect dia padahal sala gurau je. tapi tak tahulah betul2 gurau atau kot2 sala cakap tu sebenarnya betul2 //hewhewhew then, tengah borak2 tu bus datang. so, naik lah takkan nak biar je bus tu jalan.

dalam bus tu dekat2 dengan Bandar Tun Razak, ainz pulak buat lawak. bus tu dia pergi masuk taman Midah dulu. ainz cakap "rumah aku dekat sanalah~" kitorang gelak gilalah. mukhlis siap tanya lagi kau first time ke naik bus. nasib baik ainz cakap perlahan, kitorang je boleh dengar. kalau dia cakap kuat mahu pakcik tu cakap, "ye dik. pakcik tahu. kejap lagi pakcik pusing dekat sana". tak ke malu macam tu //haha bila semua dah turun then pakcik bus tu lalu pergi Bandar Sri Permaisuri, sya pulak turun.

balik, rehat kejap then online facebook. wtw dengan ainz and adik comel then log out. pastu log in dekat twitter pulak then tweet lah dengan kawan baru dekat johor nun jauh sana. majoriti kawan sya semua PMR Candidates kot. and majoriti jugak kawan sya dekat twitter tu stay Johor. dah berpakat ke apa? tapi diorang semua comel2 and peramah gila, sama macam sya //puihhhh tadi time tengah tunggu bus tu fieqa cakap yang dia nak pergi rumah syida. untunglah boleh pergi, sya nak ikut tapi sya tuition lah pulak //hrmmmmm

so, korang holidays ni banyak dapat ang pau? mesti banyakkan. sya pon dapat banyak gila ang pau dari cikgu2 sya. memang terbaikkkkk lah! complete dengan folio, nota, latihan and so on. memang best jadi pelajar kan? korang dapat ang pau? sikit je? okay lah tu, sya dapat banyak and after holidays dah kena hantar. terer kan? memang tak beraya cina lah kita~ tapi, jangan lah menghadap buku 24 jam sehari. ohhh ye, siapa tengok berita semalam? kak lyssa masuk berita tu. terer lah kak lyssa~ //hohoho

Gaamy, right now I really miss you and happy holidays, okay? :')

assalamualaikum! annyeong!

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')