// Starlight ϟ
Sometimes I feel hurt
Friday • 8:24 PM • 0 comments




Hello, earthlings! hari ni Sya boleh update sebab parents Sya baik hati hari ni. sayang abah dengan ibu~ sini nak cium sikit *muahhhhh~ Sya dah lama tak buka facebook. entah berapa lah agaknya notification sekarang ni. tapi kebanyakan notification tu tak ada kaitan dengan Sya pon. hampehhh betul! pukul 4 nanti kena pergi P.T. Martin. okay, seriously rasa macam setiap hari pergi sekolah tahu, tapi yang specialnya hari sabtu dengan ahad boleh pakai baju biasa. tapi hari isnin hingga jumaat, setiap hari pakai baju sekolah -.-''

nak ambil sabtu penuh macam ainatul rasa penat pulak. ye lah, enam subject masuk dalam satu hari, boleh faham ke? Sya tak berapa confident pasal tu. setakat ni rasanya boleh bawa. tapi, Sya takut pasal subject form1 dengan form2. ada beberapa bab Sya tak berapa faham lah. lepas ni kena buka buku lah jawabnya kan? takpa, usaha tangga kejayaan. so, kita buat sebaik yang boleh, okay? siapa yang PMR Candidates dekat sini? angkat kaki please~ *guraujetapikalauretiangkatlahkalaunak

hari khamis, time rehat. Sya jumpa budak lelaki ni boleh dikatakan comel lah jugak. tapi, ada orang tu fikir lain lah pulak. apa ingat orang cakap dia comel, dia handsome apa semua, orang suka dekat dia lah? no lah, babe! dah nak PMR dah ni, so harap love2 dah tak ada untuk tahun ni. tapi kalau ada nak buat macam mana kan? dah Allah tetapkan macam tu so, tetap akan terjadi. kita hanya merancang, Dia yang menentukannya. betul tak? actually, agak disappointed jugak kalau ada bestie yang tak faham perasaan kita. tapi takpa, Sya ada Jiaa~

Sya rasa tahun ni Sya tak berapa nak rapat dengan AinA. rasa macam kitorang renggang sikit tahun ni. sebab PMR ke? tahun ni Sya rasa Sya rapat dengan Jiaa. semua problem Sya, Sya cerita dekat Jiaa. pasal itu, ini sekarang semua Jiaa tahu. tapi, kalau dulu, semua AinA tahu. semua problem Sya, itu ini, even pasal masalah dia pon Sya tahu, tapi sekarang ni semua dah berubah. EVERYTHING CHANGES this year! kecewa and rasa nak menangis pon ada. Tsk. tapi, nak buat macam mana. I'll always pray for our FRIENDSHIP, guys!

well, sometimes Sya ada rasa jealous dekat ____ sebab dia looks closely with _______. seriously jealous gila! siapakah gerangan itu? malaslah nak mention nama. Sya sabar je tapi sekarang entahlah. rasa annoying, disgusting, everything semua ada~ tak tahu nak cakap macam mana. and sometimes Sya rasa ____ suka jugak dekat _______. well, boleh dikatakan ex kan? kalau diorang suka sama suka, I can't do anything because I just wanna see _______ smiling when see me. walaupon itu akan buat Sya menangis :')

//She hurts and she cries, but you can't see the depression in her eyes, because she just smiles :') maaf kalau ada yang terasa.

assalamualaikum ! annyeong !

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')