// Starlight ϟ
First entry in 2012!
Thursday • 3:12 AM • 0 comments

   

hello, earthlings! macam mana sekolah? best tak? ohhh ye, ini entry pertama Sya post pada tahun 2012! okay, i know that. Sya lambat kan? takpa, biar lambat asalkan selamat. okay, slogan tu tak sesuai. okaylah, here Sya nak bagitahu, tahun ni Sya PMR victim lah! korang dah tahu ke? kalau dah takpa, buat2 tak tahu, okay? hehe, hari ni berapa hari bulan? 12.01? yuppp, betul tu! semalam birthday, mr. origami! 

saeng-il chughahabnida~ mr. origami dah tua lah! haha, amacam banyak dapat hadiah? untunglah dapat lappy sempena hari jadi ke-15. jealous aku! btw, hari ahad ni birthday kawan mr. origami lah, Mukhlis! mukh, sorry! aku rasa aku tak dapat beli present untuk kau lah. dah pokai! tapi takpa, InsyaAllah aku belanja kau eh? tapi tak yah nak lebih2 pulak~ aku bukannya kaya macam kau pon :P

okay, time sekolah banyak gila kerja. beg dengan seberat-beratnya kena bawa. paling banyak buku kena bawa time hari selasa. memang penuh beg dengan buku teks lah kan! semua subject ada kecuali sejarah. kalau ada memang semua buku kena bawa lah. pengetua ni pon satu, buatlah kelas kitorang tu gate ke apa ke, boleh simpan buku bawah laci. tak ada lah berat sangat beg nanti. boleh tak, pengetua? boleh lah ye!

ohhh ye~ kelas Sya ada buat blog untuk kelas Sya. Sya buat then edit2 sikit pastu kawan Sya, Ainatul tolong lah edit2 kan. boleh tahan lah! ohhh ye~ sesiapa dekat sini boleh buat header eh? header yang macam berlandaskan kejayaan. Sya buat header guna paint, macam budak2 pon ada jugak bila Sya tengok blog kelas Sya tu. siapa yang nak sponsor header tu bolehlah comment sikit eh? I really appreciate your help.

ni gambar Sya dengan mr. origami :-



we're just friend, okay? please don't misunderstanding, okay? 
saeng-il chughahabnida, saeng-il chughahabnida, saeng-il chughahabnida, Firdaus, saeng-il chughahabnida!


assalamualaikum ! annyeong !

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')