// Starlight ϟ
A Happy New Year ~
Tuesday • 3:51 AM • 0 comments


Tumblr_lx1p3kake21qdgkr8o1_500_large


hello, earthlings! HAPPY NEW YEAR~ okay, Sya tahu Sya lambat. haha, Sya jarang online lah. kalau online pon efbiee dengan youtube je lah. blog hanya dapat edit2 je. hehe, maaf dipinta ye sempena tahun baru ni. kosong-kosong, okay? maaf kalau Sya ada buat salah ke apa ke, and maaf jugak kalau ada entry yang Sya post buat korang terasa, okay? I'm really regret. InsyaAllah, after this tak terjadi lagi. Sya nak tulis entry apa yang Sya buat pada TAHUN 2011 dan apa yang Sya harap dan ingin buat di TAHUN 2012.

1) MY SISTER MOVED TO IPOH :( okay, ni terjadi tahun lepas and Sya ada rasa terseksa lah jugak sebab Sya after balik sekolah Sya akan cerita apa yang best dekat sekolah and akak Sya pon akan cerita jugak apa yang dah terjadi dekat sekolah dia. tapi, after dia pindah Sya balik sekolah Sya nampak adik2 Sya. akak Sya, Sya tak nampak pon so, Sya pendam lah kesakitan keperitan kesunyian sorang2. tapi 2012 ni dia duduk sini tak stay Ipoh lagi. Alhamdullillah! she's everything to me and she's my secret book :)

2) THEY MADE MY FAMILY MISERABLE okay, after akak Sya pindah Ipoh, everything changed. itulah inilah. memang rasa berubah gilalah keluarga Sya after akak Sya pindah Ipoh. THANKED to 'them' because changed everything to bad condition. really thanked to them :( 3) TAHUN PEPERIKSAAN okay yang ni sebab tahun ni Sya dengan akak Sya akan menghadapi peperiksaan. Sya akan menghadapi PMR manakala akak Sya pula SPM. so, doa2kan kami berdua berjaya ye. kami akan mendoakan kejayaan korang jugak! kita sama-sama buat yang terbaik, okay? ;)

4) AFTER THIS I'LL RARE ONLINE so, kalau efbiee Sya tak boleh online selalu inikan pulak blog kan, tapi tak apa. nanti kalau korang datang blogwalking sini siap follow sekali, Sya akan hit balik, okay? tapi kalau korang blogwalking je, Sya pon akan blogwalking balik. jangan risau, okay? 5)I'LL BE PURE SCIENCE STUDENT okay, yang ni Sya harap sangat akan terjadi. memang ramai kata pure science susah apa semua tapi Sya nak cuba something new. lagipon, ibu Sya memang nak Sya masuk PURE SCIENCE CLASS pon, anyway cita2 Sya nak jadi DOKTOR so, of course kena masuk PURE SCIENCE kan?

6) I HOPE AFTER THIS NO MORE LOVE Sya harap sangat lepas ni tak ada nak admire siapa2 lagi. Sya ni jenis suka bertepuk sebelah tangan. kalau orang tu suka Sya jugak, Sya jadi BLANK. sebab Sya ni tak suka COUPLE2 ni, so macam kalau dia suka jugak ohh, okay. tapi boleh tak kalau tak payah couple? entahlah kan, macam ada pulak. anyway, kalau nanti tiba2 clash and esok pulak nak PMR tak ke naya macam tu? so Sya harap sangat lepas ni Sya tak suka sapa2. setia dekat ehemmm ehemmm je, okay? :D

assalamualaikum ! annyeong !

Lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')