// Starlight ϟ
That moment :)
Tuesday • 3:21 AM • 0 comments



holla , earthlings ! how's life ? is it wonderful ? #nonsense . hari ni macam biasa . stalker efbiee , stalker blog and you tube pon sya stalker tau ! ehhhhh , tahu tak sya ada kawan ni minat kita sama ~ Durar nama dia . kitorang sama2 minat Lee Min Ho >.< tapi , KHJ pon apa kurangnya kan ? sya kalau korang nak tahu , sya alert sangat pasal Lee Min Ho . maksud sya kalau ada movie ke apa ke pasal Lee Min Ho mesti sya tahu . sya fans Lee Min Ho , tahu ! haha , itu lah berkatnya mengstalker you tube . big claps to them #nonsense :)

tadi , sya stalker blog sorang ni . tahu tak ? lagu kita sama lah ! waa ~ sehati sejiwa betul lah kita ni , hikhik :3 sya tak tahu laa orang tu buka page source sya ke tapi tak apa , sya tak marah . mula2 tu memang lah sedikit annoying tapi biar lah . orang tu just nak mempopularkan lagu tu je kan . well , siapa tak nak lagu dia famous , right ? and siapalah sya nak pergi sound orang tu . sya ni hanya seorang hamba Allah yang tulus mencintai dan menyukai KOREA . lagu blog sya ni ialah ..................................

- OST. City Hunter , Suddenly by Kim Bo Kyung -

tu je , so biarlah dia dengan hidup dia . well , mind your own business moto dalam hidup sya :) tadi sya buka blog ain a . nampaknya dia balik kampung lah . actually , dah lama ain a bagi tahu dekat sya yang dia nak balik kampung tapi baru sekarang ada masa nak update blog , hehe :3 jangan marah ye , ain ! sya rindu sangat time dekat sekolah , especially time ada drama dalam kelas . drama apa ? ni sya nak cerita ni . pada suatu hari , ada satu kisah yang mengatakan , blablablabla ~ #nonsense 

drama tu merangkap ' pergaduhan ' yang berlaku antara sya dengan classmate sya . impossible lah kalau korang kata , korang tak pernah bergaduh dengan classmate ke apa ke . tapi kalau betul , tahniah for korang ! dulu ada satu part ni sya dengan kawan2 sya yang rapat dengan sya gaduh dengan gang najwa . pasal apa ehh masa tu , pasal result exam kot . time tu mula2 jadi rasanya dekat bengkel . entah macam mana boleh berlarutan sampai dekat kelas .

and and kitorang gaduh laa . tiba2 syida menangis , tak ingat pasal apa syida menangis . dah lama dah . lepastu , fieqa pulak menangis then jiaa . ni kelakar , tak tahu macam mana and pasal apa , sya menagis sekali dengan diorang . ain a pon join sekali . gang najwa pelik asal kitorang semua menangis . kitorang memang sehati sejiwa betul lah kan ? memang kelakar lah bila ingatkan balik . kenangan pahit lah kenangan yang paling kita ingati , dan kenangan pahit itulah yang akan gembirakan kita pada masa akan datang :)

assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')