// Starlight ϟ
I'm a newbiee ?
Thursday • 2:50 AM • 0 comments



holla , earthlings ! sorry sebab sya dah lama tak update . ada yang lari ke ? janganlah begitu ye ! sya minta maaf sangat2 . okay , sya nak tanya something dekat korung , boleh kan ? sya nak tanya , korung marah tak kalau ada orang follow korung then dia tulis dekat shoutbox / cbox macam ni --> " saya dah follow awak , sila follow balik " , korung marah tak ? sya bukan cakap sya marah . sya langsung tak marah . buat apa nak marah kan ? membazir tenaga + menghilangkan suara je kan ? tapi eyka ada blogwalking tadi and ada satu blog ni . 

tak payahlah bagi tahu siapa and link dia , dia buat satu post ni yang mengatakan bahawa virus " ifollowyou,youfollowback " dah makin berleluasa . okay , itu sya memang percaya . sya sekarang ni pon kalau terjumpa satu blog , sya mesti follow . tapi ada segelintir orang ni yang kata blogger yang tak matang sahaja berbuat demikian . okay , ada sedikit terasa di situ . ye lah , apa salahnya kan ? sya rasa tak ada apa - apa yang salah dekat situ . mungkin senior2 yang dah mahir berblogging ni tak suka sebab kita follow orang semata - mata nak orang tu follow kita balik . 
bagi sya , korung nak follow , thanks . kalau tak nak , sya tak paksa . lagipon kalau tak ada orang follow sekalipon kita tetap boleh teruskan hidup , kita tetap boleh berblogging , kan ? and sya rasa follow mengfollow tu pilihan masing2 . nak follow , tak nak follow suka hati kita lah kan ? tapi sya lain sikit , orang follow , sya hit balik button follow dekat blog dia . baru fair kan ? okay lah , lain kali jangan salah faham macam ni lagi ye , and sya rasa dia dulu2 mesti ada buat benda yang sama jugakkan :)

p/s : maaf andai ada yang terasa :)

assalamualaikum ! annyeong ! 

lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')