// Starlight ϟ
Super Duper K-pop Contest by Elya and Scha !
Friday • 5:41 AM • 0 comments

Tumblr_l9uc8btg7u1qzgewto1_500_large


hello , earthlings ! apa khabar ? sehat ? maaf lah ye , sya tak boleh online selalu . kalau boleh tak sampai setengah jam jadi susah nak update . ye lah , nak buat macam mana . sya tahun depan dah PMR , menakutkan lah pulak bila teringat pasal exam tu . semalam kan keluar result , siapa dapat straight A's ? congrats to you , okay ! siapa dapat low dari apa yang dia target , it's okay ,dear ! berusaha lagi and buktikan dekat SPM nanti , okay !

okay , lari dari tajuk pulak entry ni . actually , sya update hari ni sebab tadi sya dapat pelepasan sekejap sahaja untuk online . jadi sya gunakan pelepasan tu sebaik mungkin . tadi sya blogwalking , ternampak satu contest ni dekat tuan punya blog . and teringin pulak nak join , first contest melibatkan K-Pop ! suka suka . okay , siapa nak join jom join cepat . nanti terlambat , menyesal pulak :)

#Klik Banner Untuk Join :)

The rules:

1. Wajib follow blog Elya and Scha
2. Like Fanpage Scha DayantiJCS and Miss K Collection
3. Warganegara Malaysia sahaja. [Indonesian, sorry. We couldn't post the prizes if you win]
4. Buat satu entry tentang contest ni dan copy banner DISINI
5. Teka gambar artis kpop yang disediakan dengan betul.
6. Hantarkan direct link post contest korang di comment box kami.
7. Tag 3 orang bloggers yang rapat dengan korang.

1.Siapakah mereka ini? Listkan semua jawapan dari 1 hingga 8

 

 - Dari kiri ke kanan -
Gambar 1: Park Sun Young [T-ara]
Gambar 2: Sulli [fx]
Gambar 3: Lee Ji Eun [IU]
Gambar 4: Park Shin Hye

 

Gambar 5: Jung Yong Hwa [CN Blue]
Gambar 6: Kevin Woo [U-Kiss]
Gambar 7: Nickhun Horvejkul [2PM]
Gambar 8: Lee Hong Ki [FT Island]

2.Siapakah bias yang anda suka? Mengapa?
[Ayat hendaklah tidak melebihi 100 patah perkataan dan ayat hendaklah gempak serta membuatkan kami tertarik apabila membaca]

My bias 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


sebab sya suka Taecyeon ialah :-

Sya suka Taecyeon bila sya nampak dia berlakon dalam cerita Cinderella Step Sister . time dia muncul dalam cerita tu , Dushhhh jatuh cinta pandang pertama lah katakan . Then , dia berlakon dalam cerita Dream High . ingatkan dia jadi hero rupanya tak , but it's okay . Taecyeon tetap hero dalam hati sya . time Taecyeon senyum lagi lah ! terjatuh , terduduk , tergamam , semua ada ! time nampak Taecyeon perkataan pertama yang keluar ialah Subhanallah . Taecyeon punya badan tough pulak tu , memang jealous gila siapa dapat jadi girlfriend dia . Last word , Good luck to you and you'll always in my heart , Taecyeon !

-94 words-

Tagging time !


assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')