// Starlight ϟ
Giveaway From Korea & Sydney
Wednesday • 9:14 AM • 0 comments

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTiRlqzPDNp8Yum30peyHDj-_tvykSjxzQU6NZI9d0jy3nLfNd2




okay , hari ni eyka berjaga semata - mata nak join GA . adoi ! tak ada kerja ke kau ni ?! ahaks , eyka sebenarnya follow orang laa sayang . nak join GA jugak ? jom laa ,












Syarat-syarat giveaway;
1. Buat satu entri dengan tajuk di atas, letak banner comel tu & link-kan ke entri ini.
2. Kalau nak tag kawan, anda sangat dialu-alukan untuk berbuat demikian. Kalau tak nak pun takpe, tak tolak markah pun. (:
3. Kalau korang nak follow blog ini, dipersilakan. Kalau tak nak follow pun takpe, still tak tolak markah (:
4. Hantar link ke entri anda di ruangan komen entri ini sebelum 25 Disember 2011, jam 2:00 petang.


assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-eyka-






xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')