// Starlight ϟ
Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam
Tuesday • 2:16 AM • 1 comments





okay , tadi eyka usha shoutmix eyka , ternampak satu footprints ni , di post oleh cik , dia ajak join satu contest ni , ouwhhh okay . dah orang ajak , kita join laa , 


#Klik header ni kalau nak join sekali :)




okay , syarat - syaratnya :-
- Letakkan Gambar header saya kat atas dalam blog..
- Tuliskan tajuk entry "Segmen - Nak Masuk Dalam Vlog Nizam Ijam"
- Tag kawan2... pastikan dia tahu yang dia di Tag
- Link kan entry ke sini.


 okay , after kita tengok terms & condition , kita tengok mangsa yang kena tag , muahahahaha :-


NKF 


assalamualaikum ! annyeong !
lot of love
-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')