// Starlight ϟ
Candid Time Contest
Thursday • 12:27 AM • 0 comments




okay , harini join contest lagi . #gilacontestlaakauniFie ahaks , takpa2 . hari ni fie nak post dua entry . tamak tak ? haha , tamak laa sangat XP okay stop talking nonsense ! korung jom laa join sekali , fie jumpa contest ni time usha dashboard tadi yang dipostkan oleh Aina


#Klik Banner Untuk Join :)

Syarat syarat untuk menyertai contest ini

# Wajib follow blog muna supaya senang untuk mengetahui perkembangan contest ini .
#Buat satu entri tentang contest ini bertajuk 'CANDID TIME CONTEST'
#Letak banner dekat atas tu dalam entri yang korang buat .
#sertakan satu gambar 'CANDID' korang . tak kisah beramai ramai atau individu .
#Tag 2 orang dan wajib inform dekat diorang tentang contest ini

 okay , nak tengok hadiah ? ni dia -----> Hadiah Contest

gambar yang dipertaruhkan time fie dengan kawan2 fie yang lain pergi JJ taman maluri , buat jamuan kelas . serious best gila time ni , bagi fie :) hope dengan gambar fie with my beloved friends , fie dapat menang contest tu , tak kesah laa nombor berapa pon :)


#Miss that moment :'(

bloggers yang ditag :-

jangan terlambat , okay ?


assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-eyka-






xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')