// Starlight ϟ
a whole day with my friends :)
Thursday • 4:58 AM • 0 comments



okay hari ni best laa jugak . a whole day with my friends . mula2 , dalam pukul 8.00 pagi macam tu eyka , fieqa dengan syida pergi taman tasik nak jogging . bila sampai dekat situ baru teringat yang aiman dengan arief ada merentas desa dekat situ . biar laa kan , kitorung pon jogging sampai laa dekat satu padang ni , terdengar announcement . kitorung pon pergi laa tengok . rupa - rupanya dekat situ diorung semua berkumpul . alang2 dah lalu dekat situ kitorung pon cari laa mana aiman dengan arief . kitorung nampak tapi mungkin diorung tak perasan kitorung :)

dah lari2 tu kitorung pergi tempat exercise tu , kitorung bergayut itu ini . haha , lepas tu kitorung sambung jogging lagi , time sampai dekat jual ais krim apa semua tu kitorung pon berhenti laa rehat kejap . bukan sekejap lama gila . rasanya time jogging tadi , berjalan je banyak XD duduk2 tiba tiba nampak ada beberapa orang lari dekat kawasan kitorung rehat tu . kitorung ingat nanti aiman lalu nak lari dengan dia sekali tapi tak muncul2 pon . rupa - rupanya dah habis dah . kitorung pon pusing laa taman . time tu eyka cadang nak bawa camera , entah macam mana boleh lupa . kitorung snap sikit je :)

then , kitorung balik . syida ikut fieqa . dalam pukul 3.00 petang macam tu , kitorung keluar lagi . tapi kitorung pergi sekolah laa . jiaa pon ada sekali . time pergi taman jiaa tak ikut . eyka bawa ayuni . time tu nak hantar buku gerko and lengkapkan mana tak lengkap lagi . bila masuk sekolah , jumpa budak form1 . dushh ! tak tahu kenapa rasa macam malu2 time tu *takpayahnakmalusangatlaakan syida dengan eyka punya buku gerko dah lengkap tinggal fieqa dengan jiaa je tinggal . takut mak fieqa marah , fieqa dengan jiaa tinggalkan je buku gerko diorung dekat meja ustazah . ustazah suruh lengkapkan then ustazah pergi solat . kitorung pulak tiba2 hilang ! XD

p/s : cik hashimah tak ikut pon kitorung tadi , and eyka baru je dapat tahu yang cik hashimah demam . ouwhhh ye , cepat sembuh ye cik hashimah .

assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-eyka-   


xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')