// Starlight ϟ
i'm sorry :'(
Wednesday • 4:36 AM • 0 comments



hari ni , eyka rasa bersalah sangat . eyka , fieqa dengan cik hashimah main pusing botol . then , botol tu tujukan dekat eyka . haishhh , botol ni tahu laa aku tuan kau tapi tak payah laa tujukan dekat aku . cik hashimah dengan fieqa suruh eyka cakap dekat mr. origami " aku pernah suka dekat kau " . eyka tak nak , tapi diorung paksa2 eyka , eyka pon cakap laa . orang dah cabar kan ? mr. origami pulak muka macam touching je . haishhh , " dia mara ke ? " . itulah soalan yang berlegar - legar di benak fikiranku ini ketika itu . then , time rehat eyka minta laa maaf kat mr. origami . tapi , tak ada respon pon . eyka dah start menggelabah time tu . eyka tak suka laa orang touching2 , marah2 sebab eyka .

eyka rasa macam nak bad mood je time tu . eyka diam je laa . time agama sampai time balik , kelas eyka duduk dekat padang . time tu jugak budak lelaki ada perlawanan bola sepak . so kelas eyka bagi laa sokongan dekat diorung . eyka cadang nak je beli popcorn sambil tengok diorung main bola . time tu eyka malas nak fikir pasal mr. origami , so eyka tengok laa bola . best jugak ! lepas tu , snap snap dekat padang . nasib baik cikgu anis tak marah . well , cikgu baik dengan kelas kitorung maa ~ bersubahat ! XD kitorung snap sampai laa time balik . kitorung snap bukan setakat dekat phone kitorung je , dengan phone2 cikgu sekali kitorung kebas sebab nak snap . terer tak ? pastu cikgu kata nak masuk muka buku , okay je . sebenarnya memang kitorung nak suruh cikgu masuk gambar tu dekat muka buku :)

lepas tu , time balik terserempak dengan mr. origami . eyka minta maaf laa sebab sebelum ni dia tak bagi respon . pastu tadi eyka minta maaf dia senyum je . tak tahu laa dia maafkan ke tak . bila teringatkan balik , memang menyesal kowdd . cik hashimah dengan cik fieqa laa punya pasal . haisshhh , eyka tengok mr. origami sejak kebelakangan ni , suka touching kowdd . dia touching pon sebab ada orang buat kan ? lepas tu tiba giliran cik hashimah pulak , eyka suruh dia cakap dekat afiq benda yang sama eyka cakap dekat mr. origami . tahu pon malu ! tapi dia daa terima laa cabaran eyka . sekarang ni tinggal fieqa je . bila nak balik tu nampak raja dengan aiman dekat depan . aiman boleh pulak kacau budak form1 macam cina laa . tapi tak tahu laa dia tu melayu ke cina , macam mix pon ada . lepas tu raja cakap yang mr. origami tu merajuk . eyka cakap laa tahu . lepas tu raja mula laa nak buat orang rasa bersalah . benci betul ! raja ada cakap yang mr. origami tak suka apa yang eyka cakap dekat dia . then , eyka diam .


p/s : mr. origami , aku minta maaf . aku tak ada niat pon nak buat kau touching . lagi pon , aku ada cakap kan aku just kidding je . cik hashimah dengan cik fieqa pon ada cakap . lagi pon aku cakap benda yang betul . kalau kau still nak touching , okay laa aku faham . memang salah aku pon kan ?

assalamualaikum ! annyeong !

-eyka-



 
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')