// Starlight ϟ
Something wrong
Thursday • 11:38 PM • 0 comments



hari ni bosan gila dekat sekolah . fieqa , jiaa dengan syida tak datang . kalau tahu diorung semua tak nak datang , eyka pon tak nak datang . eyka dengan ainA kebosanan dekat tempat masing2 , melayan perasaan masing2 . ainz dengan fatinah pon tak datang . macam dah berkomplot je diorung ni -.-' hrrmmm , mr. origami pon tak datang hari ni . pelik jugak . semalam tengok elok je jalan kaki dengan mukhlis . tak tahu laa apa yang jadi sebenarnya . risau , entah laa . maybe :)


ainA dah mula dengan merepek dia . ada lawak apa ehh dia buat , eyka gelak sampai nak terjatuh dari kerusi . ainA memang gila orangnya . kalau terjumpa dengan dia pastikan telah membuat persediaan sepenuhnya untuk jatuh dari kerusi . salasiah pon dah jadi mereng hasil karya ainA . then , ainA ada tanya dekat salasiah kenapa kau tak suka arief ? nak tahu salasiah jawab apa ? aku tak suka dia sebab misai dia tebal sangat . time tu memang gelak gila laa . then , eyka cakap laa , ouwhhh~ faris punya misai tebal mana pon kau suka , ni arief kau tak suka . tak adalah tebal sangat misai dia XD


salasiah cakap misai dia tak sesuai dengan umur dia . pastu eyka cakap dekat ainA nanti balik karang kau mesej arief suruh dia cukur misai dia . kalau dia tanya kenapa , cakap salasiah kata misai kau tebal sangat . pastu kitorung gelak laa . tak henti tahu . pasal tak henti gelak , eyka balik laa tempat eyka . duduk situ sekejap a few minutes ainatul datang . kitorung dating tahu ! hikhik , kitorung buat cross word puzzle #betulke? dah buat tu tiba2 , eyka tergerak hati nak tanya something . so , eyka tanya laa . ainatul , macam mana kita nak tahu kita still suka dia ke tak ? then , ainatul jawab kau jealous bila nampak dia dengan perempuan lain .


eyka fikir , tak mungkin laa . pastu tiba2 ainatul cakap , mr.origami ehh ? eyka pon sengih dan kata yuppp . ainatul cakap lagi tak apalah , lagipon diakan single . hrrmmm , eyka tak tahu nak cakap apa . eyka senyum then diam . a few minutes ainatul pergi tempat duduk dia . okay , bye sayang ! nanti kita dating lagi ehh ? hikhik . miss that ! ainA datang , eyka diam je . time tu eyka dengar lagu . eyka bawa mp3 . hehe , ainA cakap apa entah eyka buat tak tahu je . kesian dia . then , kemas beg apa semua pergi lepak dekat tempat fieqa . borak2 semua sampai balik . ainA cakap esok dia tak datang . hrrmmm , sorang2 laa esok .


eyka rasa eyka still ada perasaan laa dekat mr. origami . well , macam ainatul cakap kau jealous bila nampak dia dengan perempuan lain . perasaan jealous tu memang ada . tapi eyka ingat tu main2 je . tapi boleh ke hati ni main2 dengan kita ? boleh kan ? entah laa . kusut kepala jadinya . tadi mr. origami tak datang , eyka rasa macam mood eyka tak okay je . sebelum masuk kelas , dalam pukul 12.30 p.m macam tu ainA ajak tunggu fieqa . eyka bukannya tunggu fieqa tapi tunggu mr. origami . pandai betul pulak tu eyka cover . eyka cakap mana fieqa ni , sedangkan eyka tunggu mr. origami .


balik , tengok tv3 , berita ? baru pukul 7.30 p.m macam tu . dah berita ? pastu , tiba2 siaran bola sepak pulak malaysia vs indonesia . haisshhh , bengang betul tengok indonesia main ! main tolak2 tarik2 kacau2 . banyak laa . nak je pergi saman itu indonesia #macamlaaboleh! tengok pemain indonesia macam ramai negro je . ainA kata tu memang pemain indonesia . tak tahu laa betul ke tak . kowdd2 import dari negara yang banyak negro then cakap diorung tu pemain indonesia . ada pemain indonesia , tak silap diego nama dia . teringat kartun go diego go . cerita kartun tu best ! tapi bila tengok pemain indonesia ada nama diego , dah tak suka kartun tu XP


assalamualaikum ! annyeong !


lot of love
-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')