// Starlight ϟ
i don't know
Wednesday • 12:59 AM • 0 comments





okay hari ni , adik eyka hafizuddin dapat anugerah cemerlang . parents eyka tak dapat datang so , eyka pergi laa tengok . tangkap gambar apa semua . balik sekejap makan2 then pergi sekolah . ouwhhh ye , tadi time dekat sekolah adik eyka tu , eyka terjumpa hidayah . alaa~ hidayah form1 tu laa . adik dia ada dapat anugerah cemerlang , tahun 4 . adik eyka tahun 3 and kelas belakang pulak tu . pergi sekolah jumpa ex-cikgu2 eyka . waa~ rindunya dekat diorung especially ustaz Abdullah . jumpa tapi mungkin ustaz dah tak kenal eyka tu yang tak perasan tu . sebab ustaz laa hati eyka ni terbuka nak masuk kelas KAA tahu ! ^^v


dah balik tu , rehat kejap then pergi sekolah . pergi sekolah bawa camera dengan mp3 #beranisungguhkausyaf! hikhik , dekat sekolah tak belajar . so , buat kerja sendiri laa . nak snap , camera pula battery low . haisshhh , tahu2 je time orang nak guna ! so , eyka dengar mp3 je laa . mp3 pulak nasib baik battery dia tak low sangat . still boleh dengar lagu . itu pon tinggal dua bar je . fuyooo~ terer2 . dekat sekolah tadi tak tahu kenapa tiba2 moody je . sebab eyka tak nak tunjuk sangat mood eyka time tu , eyka dengan rajinnya membuat ulangkaji form1 form2 , mathematics . alaa~ ambil yang senang2 je XD


bila nampak mr. origami dekat kelas , tiba2 eyka rasa macam takut2 . banyak sangat pertanyaan eyka time tu . dia dah tak marah ? ke dia still marah lagi ? dia pergi tuition tak ? kenapa dia tak start tuition lagi ? dia sakit ke ? semua tanda tanya tiba2 terlintas dekat kotak fikiran ni . memandangkan banyak tanda tanya so eyka buat tak tahu je bila jumpa dia . biar dia yang bagi jawapan . last2 eyka dah dapat jawapan . marah ? tak dia dah tak marah . tuition ? dia belum register lagi . bulan depan kowdd baru register . tengok , senang je eyka dapat jawapan . jawapan tu bukan eyka yang minta , dia yang bagi sendiri :)


time eyka rajin2 buat ulangkaji , eyka rasa mengantuk . so, eyka pon tutup laa buku nak lelap sekejap . lagipon bukannya belajar . sebelum eyka tidur , ainA ada dekat sebelah eyka . time eyka bangun bukan ainA tapi aiman . terkejut laa jugak ! time tu hanif tengah buli aiman . kesian aiman , ishh3 ! pastu tiba2 mukhlis cakap , weyh ! aku dah cium kau time kau tido tadi . mukhlis2 , kalau nak buat cerita top tak payah dengan aku laa weyh XP a few minutes , ainatul datang . dia bagitahu secret dia . waa~ betul laa ? hikhik , saya pandai ! then , kongsi story mory semua and alif pon join sekali .


ainatul dah tahu dah pasal blog ni #ainAdenganalifpondahtahu tapi diorung just tahu kewujudan blog ni sahaja . tidak tahu link dan segala details tentang blog ni . tapi ainatul tahu . pssstt2 , simpan rahsia tau , ainatul ! bila tiba masanya diorung tahu jugak kewujudan blog ni dan dengan detailsnya sekali . tinggal tunggu masa je . balik sekolah my dad ambil pastu sampai rumah perkara pertama caj battery mp3 , mandi2 semua , pukul 8 p.m tengok cerita korea , My Princess . then , update blog XD


assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')