// Starlight ϟ
skip school ~
Friday • 3:39 AM • 0 comments




okay hari ni , eyka tak pergi sekolah sebab eyka kena jaga ayuni . dia demam . selalu ayuni stay dengan cik nab , tapi cik nab minta cuti hari ni sebab nak pergi medical check up dekat HUKM . so , eyka laa kena jaga . punya laa susah nak bagi dia makan ubat . dia cakap rasa nak muntah . ingat lagi eyka time demam kecil - kecil umur rasanya macam ayuni , susah gila nak makan ubat . ubat dia daa laa jenis air bukannya pil . sama macam ubat ayuni tu . memang tak laa jawabnya XD

hrmmm , bosan juga ehh duduk dekat rumah . pergi sekolah pon bosan jugak . bukannya belajar , tapi yang selalu belajar math laa . hrmmm , hari apa ehh ? syida suruh tulis kat dalam satu buku ni , ye laa dia kan nak pindah dekat putrajaya . so , dia suruh laa eyka dengan kawan - kawan eyka yang lain tulis apa yang kitorung tak suka pasal dia semua . syida , all of what i'm wrote in that book it's really from my sincere heart and i think i'm gonna miss you when you left us :'(

well , alang - alang stay rumah ni eyka tolong laa ibu eyka kemas rumah , gantung baju , basuh pinggan apa semua . last - last eyka yang kena marah . nak tahu kenapa ? sebab eyka boleh memekak + menyanyi + menari sambil buat kerja tu semua . lepas tu ibu eyka cakap ' apa nak jadi laa anak dara ni , buat kerja rumah macam tu sekali . nasib baik tak pecah pinggan mangkuk semua ' . eyka pon apa lagi gelak laa . ibu eyka pulak tersengih - sengih XD

cadang pagi tadi nak pergi jog dengan kawan - kawan eyka semua . pastu nanti terus pergi rumah fieqa mandi - mandi semua , then pergi sekolah . tapi , hari ni pulak eyka tak boleh pergi sekolah kena jaga ayu . lagi pon pagi tadi hujan , so eyka rasa plan nak pergi jog pagi tadi mesti tak jadi . tadi eyka ada tengok cerita pasta , tv2 . best gila ! selalu tak dapat tengok sebab sekolah petang kan . malam karang pulak nak tengok cerita my princess . okay laa sampai sini je . so as usual end at here and bye bye for now !

p/s : dengan ini saya syafiqah binti mohd yusof ingin mengucapkan selamat hari raya aidiladha !

assalamualaikum ! annyeong !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')