// Starlight ϟ
kau siapa bagi aku ?
Saturday • 1:37 AM • 0 comments



okay , eyka tak tahu apa nak tulis . dah laa parents eyka bagi online sekejap je . otak ni tiba - tiba pulak dia blank . eyka nak tanya , korung pernah tak tipu perasaan korung sendiri ? i mean korung cakap dekat mulut suka tapi dekat hati benci . pernah ? eyka rasa eyka sekarang ni tengah menghadapi situasi yang sama yang cuba eyka sampaikan . i mean , entah laa . hati ni macam tak tahu mana yang betul mana yang salah . macam semua betul dan semua salah . tak tahu apa yang patut dilakukan sebenarnya .

hati ni baru sekarang nak buat perangai . sejak dua tiga hari yang lepas . tak tahu kenapa , mungkin dah lama tak jumpa dia kowdd , ye laa dia kan sekolah lain mana laa dapat jumpa . nak katakan rindu dengan girlprengs boyprengs semua , tak . rindu dekat girlprengs boyprengs tu rasanya , perasaan tu tak selalu datang . sedih , boleh laa tapi tak tahu kenapa dan mengapa . gembira , senyum plastik + dibuat - buat adalah . entah laa . hati ni sungguh complicated -.-'

nak kata benci dekat seseorang , tak ada . semua perasaan dah pon diluahkan . nak kata fall in love dengan seseorang , setahu eyka perasaan tu dah hilang . dah lama perasaan tu tinggalkan eyka . nak kata perlukan seseorang disisi , yuppp ! i think that's the best answer . i need someone . eyka perlukan seseorang untuk mendengar semua luahan hati eyka dan eyka tak tahu siapakah gerangan orang itu . my friends ? or my family ? boleh ke eyka percaya diorung macam mana eyka percayakan diri eyka sendiri ? baik eyka meluahkan perasaan eyka ni dekat Allah Taala . and i bet he already knows everything .

assalamualaikum ! annyeong !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')