// Starlight ϟ
no title !
Tuesday • 4:16 AM • 0 comments




okay , hari ni tak ada yang best . hrmmm , bila tengok result je mood mesti down . well , it must be , right ? siapa yang teruja tengok result dia down . bm , lagi 2 markah nak dapat A . cikgu nak tolong tapi still tak dapat . hrmmm , redha je laa . setakat ni baru 1A . well , i'm not clever like you all . apa yang target A semuanya nyaris nyaris je -.-'

semalam , datang je sekolah nampak mr. origami . waa~ sudah sihat maa . good good . well , eyka ada hadiah untuk mr. origami . tapi daa bagi daa . muka mr. origami semalam macam excited tapi sebenarnya hadiah yang eyka bagi kat dia barang dia . kesian~ mr. origami semalam macam tak berapa sihat tapi hari ni eyka tengok boleh laa . tak ada laa teruk sangat keadaan dia :)

well , bila difikirkan balik eyka memang ada hati dekat mr. origami . but i think , for right now and always it's not more than as a friend . kawan - kawan eyka semua salah faham especially cik hashimah . benci betul -.-' memang laa dulu eyka ada hati dengan dia tapi sekarang tak tahu laa . rasa macam biasa je okay je . tak ada apa - apa perasaan yang special pon . okay laa , eyka nak offline ni . ibu eyka daa marah daa tu . so as usual end at here and bye bye for now !

p/s : saya syafiqah binti mohd yusof dengan ini mengaku bahawa saya sudah tidak ada perasaan terhadap mr. origami . harap maklum :)

assalamualaikum ! annyeong !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')