// Starlight ϟ
hrmmm , miss school ^^
Wednesday • 3:35 AM • 0 comments




okay hari ni , eyka dengan sejujurnya mengaku eyka rindu dengan sekolah eyka also kawan - kawan eyka yang lain . tak dapat dinafikan lagi . eyka pon rindu juga dengan kawan - kawan eyka waktu sekolah rendah dulu yang selalu dengan eyka tak kira sedih atau gembira . buka je sekolah nanti kena hantar buku teks . hrmmm , tak tahu laa cukup ke tak buku ni . 

anyway , eyka telah meluangkan masa eyka semalam dan hari ni melayan novel pula . cerita korea ketepikan dulu . eyka layan cerita akulah cinderella hasil karya nozi danisya terbitan kaki novel . memang best dan sweet laa cerita dia ! jealous pulak dengan syah , heroin buku tu . hrmmm ~ untunglah ada orang sayang XD


memang best laa ! lepas cuti ni tak dapat baca lagi . sebab buku ni buku pinjam . hehe , eyka tak sekaya korang laa :) buku ni kepunyaan ain athirah . alaa ~ yang mengajuk tempoh hari tu . anak azmi tu laa senang cerita XD eyka pinjam dekat dia daa lama daa . tapi time tu periksa . so , eyka tak sentuh pon buku ni . baru semalam perasan . pinjam macam nak rak , sampai satu minggu pinjam buku dia . tapi dalam satu setengah hari je daa habis . boleh laa khatam buku cerita ni XD

okay laa , sampai sini je . nak layan korea pula . so as usual end at here and bye bye for now !

assalamualaikum ! annyeong !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')