// Starlight ϟ
your my only hope ^^
Monday • 12:34 AM • 0 comments



hye , earthlings ! okay hari ni, tak sekolah . eyka luangkan masa sepenuhnya dekat netbook ayah eyka . suka suka ! sekarang pukul 3.17 pm . so , eyka sekarang tengah tengok cerita brilliant legacy . adik adik eyka semua pergi sekolah kecuali seorang , ayuni . hrmmm , bosan laa pula asyik duduk rumah je . nak kata jemu tengok cerita korea tak tapi sakit belakang laa . nak keluar macam laa boleh . haisshhh -.-'

btw , hari ni 24 oktober . esok adalah hari penting untuk seseorang tapi macam mana nak contact dia ehh ? nak call , ishhh ! malu laa XD nak pergi jumpa dia , tunggu ada tongkat sakti . nak biarkan je rasa macam ada yang tak kena laa pula . hrmmm , macam mana ni ? nak bagitahu dekat muka buku , dia online ke ? kalau hantar mesej entah dia baca ke tak . haisshhh , kusut kepala jadinya -.-'

daa laa , tak nak laa fikir benda yang mengusutkan kepala otak ni . eyka daa tengok cerita city hunter ! best gila . hrrmmm , bila tengok cerita tu , cair kowdd tengok lee min ho berlakon >.< eyka sedaya upaya mendownload cerita city hunter . episod 1 tak dapat download sedihnya :'( tapi episod 1 tak best . masuk episod dua macam tu baru best . so tak ada laa kecewa sangat :) malam nanti nak tengok rain berlakon pula . cerita the fugitive : plan B . tak sabarnya >.< okay laa , sampai sini je . end at here and bye bye for now !

assalamualaikum ! annyeong !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')