// Starlight ϟ
Layan Korea ^^
Sunday • 2:26 AM • 0 comments



okay hari ni , macam biasa je . tak ada apa yang best tak ada apa yang tak best . routine biasa kalau bosan buat origami . daa nak penuh kotak ni penuh dengan origami :) kalau bagi dekat seseorang ni mesti sweet kan ? XD hikhik , macam laa berani . tadi bila nak update blog usha dashboard dulu . nampak aina buat entry baru . so , eyka stalker laa blog dia . jealous gila ! dia kata dia daa tengok city hunter dengan my girlfriend is gumiho . alaa ~ wey , aku terjah rumah kau boleh ? nak tengok juga !

semalam , tengok cerita dream high . tapi dekat 8tv tak best laa . bahasa cina . eyka apa lagi buka youtube laa . tapi dapat tengok episod 1 je . mak eyka suruh tutup netbook . sobsob T_T tapi eyka daa habis tengok cerita marry me , mary . ada beberapa episod je lagi cerita cinderella sister . rasanya tinggal 4 atau 5 episod je lagi lepas tu the end . then , eyka cadang nak tengok cerita dream high . brilliant legacy boleh tengok dekat 8tv itu pon untuk satu minggu je then buka sekolah tengok result je laa -.-'

eyka nak buka muka buku malas laa pula . main blog dengan youtube je laa . layan lagu or cerita korea . tak pon pergi google translate . translate kan bahasa melayu ke bahasa korea XD nak belajar ~ hikhik , suka suka ! tapi google translate tu bukannya betul sangat . hrmmm ~ nak download cerita korea tak reti . tapi , gila apa nak download pakai netbook . netbook ayah eyka boleh laa . tak pasal pasal kena tarik balik pula XD okay laa , nak pergi layan youtube dulu . so as usual , end at here and bye bye for now !

p/s : eyka ni addicted sangat dengan korea kan ? XD

assalamualaikum ! annyeong !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')