// Starlight ϟ
examination , out of my mind !
Friday • 9:19 PM • 0 comments



okay hari ini , start cuti for a week because of hari deepavali . heep , heep , hurray ! masa untuk menenangkan fikiran after exam seminggu lebih . huh , gila lah nak pecah otak ni rasanya . math dengan bm menurun gila laa . geo meningkat . alaa~ berapa peratus je pon -.-' hrmmm , kertas lain tak tahu laa macam mana keputusannya . harap okay . amin ~~ 

tadi , on9 . wall to wall dengan girlprengs eyka , eysha wutever dengan durar amani dekat fb .eyka ada banyak girlprengs tahu . tapi eyka memang rindu gila dengan dua girlprengs eyka ni maklum laa lama tak dating XD pastu tadi kitorang dating laa kejap . borak pasal life , blog and hot . ada ke gilprengs eyka ni kata eyka hot ? mana ada hot laa sayang . awak awak lagi hot . eyka ni mana ada apa - apa nak di hotkan , tak macam awak awak ni . daa laa cantik , hot pula tu XD btw , lain kali wall to wall lagi ehh takut rindu pula nanti XD

girlprengs eyka yang ni pula , fieqa , jiaa , syida dengan sala kata nak datang rumah . tak tahu laa jadi ke tak . kalau jadi diorang nak tengok cerita raya tak jadi dekat rumah eyka . ayah eyka daa download cerita tu . so diorang pon ambil laa kesempatan ni . tak payah bayar pon . hikhik . eyka , nak promote rumah apa ? XD sambil sambil tu boleh shopping dekat dwi tasik tu nanti . macam laa boleh -.-' okay laa sampai sini je . nak prepare rumah ni cantik cantik . end at here and bye bye for now !

assalamualaikum ! annyeong !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')