// Starlight ϟ
final exam -.-'
Friday • 8:57 AM • 0 comments




okay now eyka nak bagitahu yang eyka sekarang tengah menghadapi situasi yang amat sukar #ceyhayat~ okay abaikan . eyka sekarang final exam after that eyka bebas for awhile daripada buku buku yang kadang kadang buat menyemak je dalam kepala otak eyka ni :) okay , hari isnin nanti kertas math and sejarah , so wish me gets A's for all subject ya ? will doakan for you guys juga :)

tadi dekat sekolah datang awal , ada kelas kkq . lepas tu , pergi library study dekat sana . then , dalam pukul 1 pergi kantin kenyangkan perut dulu . pastu pergi study balik dekat pondok depan koop . dalam beberapa minit kemudian buli aina . ambil dia punya moral lesson for exam BI paper 2 . eyka cakap kertas dia terbang angin buat , pastu dia cari sampai dekat koop tak jumpa dengan mukanya , kesian gila ! jahatkan ? mana ada jahat ! nakal je laa XD lepas tu , dia touching , alalalala kesian betul anak azmi ni :P then , kitorunkk okay balik :) itulah kitorunkk merajuk kejap je . kalau tak gaduh tak adalah babak pujuk memujuk niy XD eyka sayang dia tahu ! sayang ketat - ketat XD

okay sekarang eyka nak cerita pasal gambar dekat atas ni . eyka sejujur - jujurnya tengah suka dekat seorang budak ni . tapi nak buat macam mana tak boleh halang . harap sangat yang lepas ni tak ada cinta cintan ni lagi -.-' serious menyemak + menyakitkan = hati yang terluka XD okay , cinta deal sama eyka . lepas ni jangan datang datang lagi ya ? boleh janji ? boleh ? bagus ! #merepeksudah XD okay , eyka nak pergi study dulu so end at here and bye bye for now !

p/s : wish you guys get straight A's in your exam also mine :) and i love _______ . someone new in my life <3

assalamualaikum ! annyeonghaseyo !

-eyka-


xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')