// Starlight ϟ
Nothing to say
Saturday • 11:49 PM • 0 comments



okay hari ni hari sabtu kan ? so as usual pergi tuition . tuition ? boleh laa . nak join tuition dengan eyka ? serious ? jom laa ! boleh eyka dapat ang pau dekat mr. martin . eyka tuition dekat P . T . Martin . mr. martin kata kalau eyka ada bawa kawan tuition situ eyka dapat ang pau RM20 ohhh . meh laa datang ramai2 . penuh poket eyka nanti . okay , rasanya dah banyak membebel pasal tuition . kita tutup topik pasal tuition ni ehh ? bukannya best pon . korung pon , eyka sure tak nak tahu , kan ? XP


okay , tadi pergi tuition lambat . blamed my dad . ehhh , tak baik laa ! okay laa blamed myself . alaa ~ mana boleh , blamed both of us . sampai sana beberapa minit macam tu bunyi loceng . jyeaahh , on time ! masuk kelas tu ada laa suara ni berbunyi seperti ini " hai , nak berkenalan boleh . nama awak siapa ? " . okay , abaikan . gatalnya dia . siapakah gerangan orang itu ? kawan mr. noise . tak tahu nama dia siapa . tak penting pon . eyka just straight pergi dekat atiqah then duduk laa sebelah dia . tiba2 suara mr. noise pulak bising . panggil2 atiqah . okay , that's weird . macam mana dia boleh tahu nama atiqah ?


eyka pon tanya laa atiqah . atiqah cakap tadi mr. noise tanya nama dia siapa , tu yang mr. noise tahu . ouwwhhh , faham . bising laa jugak diorung kat kelas tu . memekak je kerjanya . lepastu time geografi tak silap , mr.noise panggil atiqah . atiqah buat tak tahu je bila mr. noise kuatkan suara dia atiqah pon pusing laa . mr. noise panggil just nak hulur card ? ouwhhh , wayar dia tercabut . card eyka ? card eyka special . bila semua dah ambil baru eyka ambil . nanti famous laa eyka kan ? ahaks ! time mathematics , tiba2 masuk bola . time bm pon sama .


cikgu saleha tak silap cakap kenapalah ada kelas harini ? dah laa hari ni malaysia vs myanmar . time mathematics pulak sir tanya , malaysia dah gol ke belom ehh ? kitorung cakap laa mana laa tahu . sir cakap lagi mana laa tahu awak text kawan awak yang duduk dekat rumah tu tanya dah gol ke belum . kitorung semua gelak . boleh pulak macam tu kan ? balik tuition , hujan . it's okay , rahmat . karang tak ada hujan , minta hujan . so eyka tunggu laa sekejap , time tu atiqah pon tengah tunggu parents dia .


atiqah ajak tunggu dekat2 office P . T . Martin , so eyka pon ikut laa sekali . tengah jalan tu ternampak kereta my dad . so eyka cakap laa bye dekat atiqah . nak pergi dekat kereta tu ternampak kelibat seorang perempuan . okay , that's weird . tengok betul2 , kak yea loly ? yesss~ tak cakap pon nak balik . hrrmmm , buat suprise apa ? haha , balik rumah , kemas rumah sikit then terus online . macam mana ni ? pergi tuition tapi bila balik buku hilang entah ke mana . kowdd2 bawah katil XD


assalamualaikum ! annyeong !


lot of love
-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')