// Starlight ϟ
Nama samaran -.-'
Sunday • 2:30 AM • 0 comments



okay hari ni macam biasa , pergi tuition . sebelum pergi tu , akak eyka , Yea Loly tanya balik pukul berapa . eyka cakap laa pukul 2 p.m . akak eyka kata lamanya . eyka senyum je laa . Pergi tuition , belajar macam biasa . time sejarah , adushhh , eyka lupa nak bawa nota . nasib baik cikgu tak perasan . kalau dia perasan tak tahu laa sama ada dia marah atau bagi nasihat je -.-'

time science tak ada apa2 yang best . tapi , teacher sporting kowdd ! time ingglish tak boleh belah . sir tu tanya sorang mamat ni . mamat ni cute sangat ! eyka masuk kelas mula2 usha mamat2 kat situ budak sorang ni je bagi eyka cute ! sir tanya nama siapa . budak tu jawab ashraf . sir pergi eja nama dia macam ni , ashrouge . sia2 je parents dia bagi nama sedap2 . lepastu sir pergi tanya lagi sorang budak ni , kawan si ashrouge . nama dia lukman tapi sir eja lookman . double o tu siap buat smiley lagi XD

kitorung gelak laa . nama sedap2 tukar sampai macam tu sekali . tiba2 sir tanya atiqah nama dia siapa . atiqah gagap then tiba2 dia pandang eyka pastu dia cakap nama dia syafiqah . budak belakang eyka ni , gang mr. noise , tahu nama atiqah yang sebenarnya . diorung cakap pandai cilok nama orang . nama eyka kan syafiqah , tahu sir eja macam mana ? sharkfiqah . best kan nama tu . sir ni memang ada bakat menukarkan nama orang kepada nama yang lebih sedap didengar XD

assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')