// Starlight ϟ
Malaysia vs Indonesia
Monday • 3:30 AM • 0 comments



siapa warganegara Malaysia tapi sokong garuda ? ada ? sila tekan X dekat hujung belah atas yang dalam kotak merah tu sekarang jugak ! bengang betul bila tengok muka buku ada orang gila yang warganegara Indonesia pergi ambil bendera kebanggaan kita untuk tutup kemaluan diorung , bakar bendera kita , pijak dan sebagainya . dalam hati nak je pergi itu Indonesia bakar satu Indonesia tu . weyh , korung ni tak kenang budi kan ?! dah laa kitorung bagi korung masuk negara kitorung , cari rezeki , lepastu boleh pulak korung buat macam tu sekali ! manusia jenis apalah korung ni -.-''

time perlawanan start , jantungku berdegup kencang tahu ! siapa tak cuakkan . minit ke keenam tak silap Indonesia dapat gol pertama diorung . dusshhh ! bengang gila , macam mana boleh gol ? lepastu last2 kita pon dapat gol pertama kita . baddrol punya taktik semart kowdd ! sampai laa minit keberapa entah yang kena gol penalti tu , haisshhh ! cuak + risau + berdebar - debar = tengok TV . tengok garuda gol dah berdebar - debar dah . time last tu , yang baddrol kena tendang tu . cuak gila ! eyka takut sangat penjaga gol Indonesia tu dapat baca gerakan baddrol .

mula2 nampak penjaga gol Indonesia tu tangkap eyka dah sedih dah pastu tengok bola tu straight je pergi gol tu terus eyka menjerit . bising gila ! satu rumah menjerit . tu tak masuk lagi penonton2 yang duduk dekat kedai makan bawah flat eyka ni , lagi bising . bila menang tu , semua bunyi keluar . bunga api , hon kereta , suara gembira , semua adalah . untuk Indonesia , kamu kalah maa ~ terbalas semua perbuatan yang korung buat dekat kitorung ! yang eyka tak puas hati tu bila penyokong Indonesia pergi halang bas pemain kita sampai diorung kena naik kereta kebal . waa~ korung ni memang tak serik kan ? -.-'

p/s : korung buat macam mana pon , Harimau Muda tetap MENANG !

assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')