// Starlight ϟ
Malaysia vs Syria
Wednesday • 4:08 AM • 0 comments



okay , siapa tengok bola hari ni ? sedih laa Malaysia kalah . tapi , pemain kita dah buat yang terbaik . it's okay . kesian jugak eyka tengok pemain kita . ye laa , baru je lawan Indonesia hari isnin , pastu hari ni kena lawan Syria pulak . pemain kita dapat rehat satu hari je . hrrmmm , tapi diorung dah buat sebaik mungkin . Harimau Muda keep strong okay ! tunjukkan taring harimau tu dekat semua negara yang pandang rendah dekat negara kita !

sebenarnya , semalam eyka tak tengok bola . parents eyka tak kasi . eyka terperap dalam bilik dengan akak Yea Loly also my mum . my mum ada sekali sebab takut kitorung bersembang je bukannya belajar pastu buku tu jadi hiasan . pukul 9 p.m lebih sampai pukul 2 a.m . itu pon tepat pukul 2 a.m baru boleh tutup buku and tidur . my mum siap buat jam loceng tepat pukul 2 a.m , jam bunyi baru boleh tutup . selagi jam tak berbunyi , selagi tu buku kena buka and baca .

eyka dapat tahu Malaysia kalah after my dad bagi tahu . kalau laa eyka ada depan tv time tu confirm Malaysia menang dan pelajaran , eyka kalah XD dalam pukul 2 a.m tu eyka buka muka buku kejap tengok ramai buat status pasal pemain bola kita . awak awak~ jangan laa macam tu . tak baik tahu ! kesian diorung , diorung main penat2 korung kutuk2 diorung . kalau korung dekat tempat diorung apa korung rasa ? mesti sakit hati kan ? kalau korung yang main kowdd2 bukan 2-0 tapi 10-0 . pemain kita dah buat yang terbaik kan ? bagi laa sokongan sikit . time menang korung salute diorung apa semua bagai time kalah korung kutuk apa semua . jangan jadi penyokong yang tak bertauliah ye ! jadi penyokong yang setia :)

p/s : maaf kepada siapa yang terasa :)

assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')