// Starlight ϟ
PMR IS COMING!
Saturday • 9:13 AM • 0 comments



Hello, Earthlings! Nampak tajuk atas tu? Tak nampak? Meh sini sya tunjukkan.... 

|
|
|
|
V

PMR IS COMING!

Okay, dah nampak? Kalau masih belum nampak diminta segera berjumpa dengan doktor okay. For your own sake too. :P So, hari ni 1 September. #WishSeptember is i can concentrate on my study and remember all my teacher's tips for exam (y) Sekarang ni sya betul-betul takut sebab real PMR nak datang dah~ Tinggal beberapa minggu je lagi.. Sya takut sya akan kecewakan harapan ibu dan ayah sya. Diorang dah banyak berkorban untuk membesarkan sya selama ni. So, sya rasa kejayaan sya dalam PMR mungkin dapat mengembirakan hati mereka. Doakan sya okay? I'll pray for you guys too. For all of us :')

Okay, hari ni sya nak cerita yang mood raya sya still 60% and study still 40%~ Boleh sesiapa tolong balance kan tak? Sya sendiri takut bila sedar yang diri sya ni still tak sedar-sedar PMR dah dekat.. harap je tulis status, tweet and entry pasal PMR but still online. Buku still campak bawah katil. Sya tak tahu kenapa sya macam ni. Even diri sya sendiri tak faham diri sya, inikan pula korang kan? Ada sesiapa nak bagi nasihat? Seriously, sya perlukan nasihat korang kalau tak pun sekalung doa pun jadilah~ Sya cuma harapkan masa korang hanya beberapa minit untuk mendoakan kejayaan sya, begitu juga dengan orang lain. Kita sama-sama berjaya dalam PMR, deal? Okay, deal! So, mungkin after this sya akan bersara menjadi blogger girl. After PMR, i will start blogging back. Just wait for me, okay? Will miss you guys :')

I don't know what i'm felt right now, but the sure thing is
when i'm with you i felt the same thing when i'm with Mentos :')

Assalamualaikum! Annyeong!
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')