// Starlight ϟ
Exam Mood~
Friday • 8:15 AM • 0 comments



Hello, Earthlings! Okay, sya minta maaf sebab dah lama tak update blog. sila fahami keadaan sya okay? sayang korang :* sya sekarang ni memang boleh online tapi tak boleh lama. so, tak ada masa nak update blog. buka facebook, just tengok notification then log out. kalau twitter tu adalah lama sikit. tweet yang bukan bukan xD Okay, sya mengaku yang sya suka tweet bukan-bukan. bosan kuttttt ><''

minggu ni memang lagi pendek masa sya untuk melayari internet. *ayat skema* minggu ni kan minggu peperiksaan. Okay, soalan dia adalah mencabar jugak. especially kertas Math Paper1 tadi. sumpah susah! sya target Math sya dapat A.  lepas jawab kertas Math tadi ada rasa tergugat sikit. Hrrmmmm. bukan rezeki kutt. serious soalan Math Paper1 tadi banyak gila sya main tanda je. tak cukup masa kut. Paper1 tak cukup masa, Paper2 terlebih masa. terbalik betul :/ so, korang sya ucapkan GOOD LUCK untuk Mid Year Test ni. Doakan sya supaya dapat result okay-okay je eh? I will pray for you guys too~
Just wanna say that I'm really really really trying forgetting you :')
Assalamualaikum! Annyeong!

xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')