// Starlight ϟ
Me with my own life
Monday • 7:06 AM • 0 comments

 
Hello, Earthlings! sya tadi best, lepas je sekolah balik terus buka lappy, online (Y) kantoi dengan aimuni~ ahaks. syaaaa, sedarlah kamu sebelum kamu disedarkan kerana PMR sedang datang menghampiri kamu! Ya Allah, takut gilaaaaa bila teringatkan hantu PMR ni -.- okaylah muni, terima kasih sebab nasihatkan aku. tapi kau pun kantoi jugak sebab online. muni-2, apa nak jadi lah kau ni~ PMR nak dekat dah wehhh nak dekatttt~ :DD tadi sya online, edit sikit-sikit blog Jiaa then online twitter je memanjang sampai kena tweet limits. okay, bagus sangat -.-

tadi dekat sekolah, ainA ada cerita dekat sya yang dia tu ehem. seriously, sya tak percaya gilaaaaa. sya ingatkan dia takdalah terdedah sangat dalam masalah gejala sosial ni. tapi rupa-rupanya, dia terpengaruh jugak. bak kata kawan dia, mungkin sebab pengaruh rakan sebaya. masuk akal jugak tapi takkanlah dia tu takda akal sampai nak ehem pulak. dah cukup banyak masalah dah weh, kalau hang tak sayangkan diri hang but at least, hang fikirlah dulu pasal keluarga hang. takkan itu pun chek kena habak mai? :/ kesian dekat ehem, risaukan kau. kau tak kesian ke dekat dia? susah hati dia tahu bila cakap pasal kau.

time balik sekolah, sya balik dengan aiman. seriously, banyak gila story kitorang borak. dari perkara yang sya tahu hinggalah kepada perkara yang sya tak tahu. adalah terkilan jugak sebab dia tak cerita dekat sya pasal secret dia tu, tapi ada sya kesah? Puihhhh. mestilah kesah~ tapi, tahniah kawan! kau kalau suka dia, sayang dia, kau kenalah jaga hati dan perasaan dia okay bro? janganlah malu-malu kucing sangat. kucing tu dah comel, kau malu-malu macam kucing lagi lah comel muka kau tu :3 apa-apa pun merajuk tetap merajuk. kut-kut aku orang terakhir tahu pasal secret kau ni. takpa kau~ :/ kalau kau nak pujuk aku belanja aku ice-cream oreo dekat kantin tu, boleh? :D

When two people really care about each other, they will always look for a way to make it work, no matter how hard it is :')

Assalamualaikum! Annyeong!

Lot of love :-
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')