// Starlight ϟ
I'm fine :)
Sunday • 4:14 AM • 0 comments

Tumblr_m1f67thzb61qfcyo3o1_500_large 


Hello, Earthlings! so, exam baru-baru ni macam mana? okay tak? berapa A's korang dapat? sya dapat 3A je, tapi sya bersyukur sangat walaupun apa yang sya target tak dapat. subject sya dapat A ialah jengjengjeng~ Math, KH, dengan Arab. semua sekali 3A 5B 1C. C tu sejarah. kalau ada satu soalan sya betul boleh dapat B. tapi, takda rezeki lah. it's okay, nanti ujian lagi satu buatlah betul-betul kan? hehe, so korang tak nak story mory ke result korang? story lah sikit eh? nak tahu jugak :)

dah lama sya tak update blog. rindu dekat sya tak? okay, sya perasan :> sya tahu sya ni bukan sesiapa dalam hidup korang kan, so nak buat apa rindu sya betul tak? :( haha, sya gurau je lah~ sya lately rasa gembira semacam. tak tahu sebab apa. mungkin sebab sya berjaya lupakan dia kutttt, yeeeaaaayyyyy! sya sangat gembira tahu~ bagi sya ini adalah tahap pencapaian yang cemerlang, Puihhhh :D look, walaupun dia satu kelas dengan sya apa semua tapi sya boleh lupakan dia, hebat tak? terer tak? haha, takda award ke? bagilah award sikit, susah tahu nak lupakan orang yang kita sayang selama satu tahun dalam masa yang singkat. caranya adalah fikir yang dia dah berpunya atau kawan kita suka dekat dia. tapi, sengsara tu mestilah ada. well, nak buat macam mana kan? kalau hati kita tak sakit sekarang mungkin nanti hati kita akan lagi sakit daripada sekarang. so, sya buat benda yang sya rasa sya patut buat :'3

Superman, tahu tak sya rindu sangat dekat awak? sya tahu yang awak tak tahu kan? ni sya nak bagitahu awak, sya rindu nak tengok muka comel awak tu, gelak awak yang kelakar tu, bulu mata awak yang melentik tu, cara awak yang caring tu, everything lah! sesungguhnya sya amat merindui awak :'3 so, awak sihat? muka awak hitam tak? yelah, masuk olahraga kan, mesti hitam punya~ :P tapi, awak jangan risau okay? awak tetap comel bagi sya. awak, kembang puhleeassseee~ :DD

tadi pergi rumah ainz nak buat KKS. seriously, KKS tahun ni rasa susah gilaaaaa~ nasib baik keluarga ainz berniaga. kitorang tadi pergi interview mak ainz apa semua, copy ainz apa punya then dalam pukul 4.00 macam tu balik. mula-mula tu pergi rumah ainz, adik dia kata ainz dekat rumah fieqa so pergilah rumah fieqa jumpa alif dengan ainA. pastu ainz ajak pergi rumah dia, sya ikut jelah. time jalan tu sya gossip dengan ainz pasal Superman :3 ainz gelak je, sampai rumah dia copy apa yang patut, then Shah, Jiea dengan Najwa datang. interview mak ainz pastu snap gambar apa semua then balik rumah. mak ainz famous tahu~ KKS kelas sya nanti mesti banyak gambar mak ainz. terer lah :DD

balik tu ayah sya ambil lambat. gossip dengan ainz lagi then ayah sya sampai. balik, buka tudung then buka lappy. stalker fb capital A then online twitter. pastu update entry ni. tu je yang sya buat untuk minggu ni. ohhhhhh ye, capital N datang tadi, semalam pun datang. dia tunggu parent dia dengan sya tapi tak bercakap pun. malu lah~ Puihhhh. tapi semalam, parent dia tak ambil dia. dia tunggu lama lah jugak, sya terpandang dia pastu dia senyum then dia lintas jalan pergi station LRT. kan bagus kalau ayah sya tak ambil time tu, boleh balik dengan dia. kitorang naik sama train, tapi tak tahu dia turun dekat mana :)

Me + You = Tok Kadi, right now!
haha, comel je :')

Assalamualaikum! Annyeong!

Lot of love :-
-Sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')