// Starlight ϟ
seriously sakit hati !
Tuesday • 7:02 AM • 0 comments



okay hari ni eyka not in mood . seriously sakit hati gila la ! pasal my mom . eyka dapat borang untuk pergi lawatan dekat pusat sains . okay , cerita dia mula macam ni . eyka bagi tahu my mom pasal borang tu . my mom ta kasi sebab result teruk . okay eyka mengaku eyka ta sepandai korunkk . then , pujuk punya pujuk still ta dapat . hari isnin pergi skola cakap ta dapat pergi . ustazah kecewa la juga . then , ustazah kata pilih seorang suruh gantikan tempat eyka . serious berat hati gila na cari pengganti . eyka bukannya pernah pergi pusat sains tu , jejak kaki dekat situ pon ta pernah . 

then , semalam my mom ask where that letter ? what ?! bila dah tukar orang baru bagi keizinan ? serious time tu memang angin satu badan . then , my mom ask again , dengan nada yang keras eyka cakap surat tu dah bagi ustazah balik , kata ta boleh ! then , masuk bilik menangis . eyka time tu memang teresak - esak laa . sakit hati gila ! cadang na pergi jumpa syida cakap eyka na pergi , ibu kasi pergi . tapi tengok syida kesian la pula . sabar je laa ~

so , tadi pergi sekolah dengan mata sembab . semua perasan then tanya syaf kenapa mata kau sembab ? menagis ke ? then eyka senyum je sebab eyka ta ada mood time tu . pergi jumpa ustazah cadang na hafal surah sebab ada hutang dengan ustazah dua surah . pergi bilik guru cari ustazah . then , ustazah kata dekat kelas nanti la . then , ustazah tanya kenapa mata sembab ? eyka mula mula diam je . lepas tu eyka cerita . ustazah pon cakap la , hrmmm .. na buat macam mana ta ada rezeki kan ? ibu tahu ta yang dah tukar orang ? eyka dengan berat hati cakap la dah tahu dah . 

okay now , korunkk tahu the real story . serious geram + kecewa + sakit hati = mata sembab . bagus kan ? okay laa sampai sini je . bye !

p/s : untuk siapa yang dapat pergi tu , hope korunkk gembira la dekat sana ye ! 

assalamualaikum ! annyeonghyaseyo !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')