// Starlight ϟ
Rasa Bosan Laa ~
Thursday • 2:09 AM • 0 comments




okay harini sya rasa bosan sangat . nak update blog tak tahu nak cerita apa . so firstly , sya minta maaf mana laa tahu tiba2 sya merepek dekat sini sampai korung tekan button [X] kat atas tu . okay , here sya nak ubah sesuatu . sebelum ni entry sya , sya panggil diri sya , eyka kan ? sekarang sya  kena tukar nama sebab dekat tuition sya ada kembar . nama dia ' tuuutttt ' hihi dan orang ada panggil dia eyka . and sya sendiri macam dah terbiasa panggil dia eyka . so , tukar laa nama kepada SYA :)

actually , sya baru balik dari tuition . baru balik ? Jyeahhh , pukul 2 p.m tadi . P.T.M ada buat kelas tambahan , and parents sya dah bagi kebenaran so sya pon hoorayy laa . sebelum gerak pergi P.T.M tu , sya call eyka . eyka duduk dekat je dengan sya . sya duduk cendana and eyka duduk penara . so , tadi kitorung gerak sama2 pergi P.T.M naik train . tengah jalan tu tiba2 eyka cakap , " kesian anel , dia dah sampai dah " . uitt , semangat betul ! sya dengar eyka cakap macam tu , sya terkejut laa jugak . 

sampai dekat station pudu , anel dah ada dekat situ . time dekat train tadi kitorung bergosip pasal anel . kelakar tahu ! eyka ni boleh tahan funny laa jugak . best gila kawan dengan dia . so , kitorung gerak pergi office then tiba2 akak kerani tu suruh pergi dewan 9 tak silap . so kitorung gerak laa pergi dewan 9 . masuk je , cari tempat kosong . ada satu kali tu dah dapat dah cukup untuk 4 orang , tiba2 sekumpulan budak cina pulak ambil tempat anel , sya dengan eyka time tu dah tergelak dah XD

eyka ajak duduk dekat anel so okay , duduk laa dengan anel also adam . dah duduk tu , belajar laa . kalau eyka tak faham sya ajar , kalau sya tak faham eyka ajar . time balik tu , eyka bagitahu sya ada budak belakang ni kutuk kitorung . ouwhhh really ?! famous jugak kitorung ehh ? ahaks , perasan !  okay , balik kepada cerita . cerita ni eyka dapat tahu bila mus bagitahu anel , anel bagitahu eyka dan eyka bagitahu sya . tak tahu betul ke tak . budak yang kutuk kitorung tu sya kenal sangat .

diorung ni budak ' tuuuttt ' . eyka cakap dekat sya yang diorung mungkin kutuk kita sebab kita duduk dengan lelaki . macam ni , anel duduk sebelah eyka , sya duduk sebelah eyka , adam duduk sebelah sya ----------->
| anel | eyka | sya | adam | . faham ? tak faham buat2 faham , okay ? so adalah suara sumbang ni yang agak menyakitkan telinga tapi biar je laa . benda dah jadi , redha je laa . btw , kitorung just kawan je bukannya nak buat maksiat dekat situ and i bet kalau bf korung ada dekat situ confirm korung duduk sebelah2 jugak kan ? just admit it ~

p/s : sayang , kalau jealous cakap je laa . btw , we're just friends . tolong laa , tak payah nak buat dosa kering , please ? korung jaga hal korung , kitorung jaga hal kitorung . and i know korung kenal aku kan ? aku hormat korung sebab aku rasa korung ni kawan aku , so tolong . jangan sampai hormat aku hilang , okay ? :)  

assalamualaikum ! annyeong !

lot of love 
-sya-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')