// Starlight ϟ
Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
Thursday • 7:32 PM • 0 comments



okay , hari ni eyka nak join satu GA ni . tadi eyka buka muka buku , eyka ternampak ada orang tu join GA . tu yang eyka nak join tu .



 okay , kalau korung pon nak join jom usha dia punya syarat2 :-


Syarat-syarat Menyertai
1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
2. A Malaysian blogger only
3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah GA ini.
4. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
5. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah
6.  Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay and pastikan orang yang korang tag tu dia tahu dia kena tag.
7. Like fanpage ATAU follow blog sponsor
8. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah ATAU Aida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah)

korung pon dikenakan untuk mengelike atau follow blog ni :-

Like fanpage atau follow blog ini okay?
1. Kitty Shawl
2. MissLily Shop
3. Butikpinkku
4. WoshieruHolic Closet
5. Annis
6. Shawls Ayucinta
 tarikh tutup GA ni 21 DISEMBER 2011. jom join ramai2 !

okay , eyka nak tag 2 orang :-

assalamualaikum ! annyeong !

lot of love
-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')