// Starlight ϟ
CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
Friday • 10:58 PM • 0 comments




hello , earthlings ! I'm joining contest again . okay , nampaknya sekarang ni eyka dah gila contest atau GA . eyka main join je pulak tu -.-'' hrmmm , bosan2 ! bila nak sekolah ni ? >.<'' okay laa , kita tengok dia punya banner and terms & conditions first :-



syarat2
  1. WAJIB follow blog Freaking Twins
  2. Inbox me . Hantar korang punye entry yang korang dah buat  Sha dekat fbiee
  3. Warganegara Malaysia.
  4. Tidak kira jantina, tapi hanya LELAKI dan PEREMPUAN.
  5. Letak tajuk contest : CONTEST BLOG SUPERAWSOME BY SHA
  6. Buat simple entry about this contest and letak banner kat atas tu. Pastikan banner tu di linkkan ke blog Freaking Twins
  7. Tag sekurang-kurang 2 orang blogger dan pastikan dia tahu :)
  8. Contest akan terbatal sekiranya kurang 15 penyertaan.


hadiah :)
  • FIRST PRIZE : RM 150 wang malaysia , A korean handbag < purple > , A korean jacket ,A  pashima shawl   <black > and Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
  • SECOND PRIZE : RM 50  ,  A korean handbag <purple> Top up RM 30 (Maxis,Digi,Celcom)
  • THIRD PRIZE : RM 50 wang Malaysia and RM 10 TOPUP (Maxis,Digi, Celcom)
  • Kalau tak nak top up . Sha Boleh Edit blog korang . Nak Edit Blog cume boleh pakai [denim , washed danim dan blogskin]
  • SAGU HATI (2 PEMENANG) :  header and Jam tangan Jenama guess  . (Based on your request).

    tarikh tutup : 1 january :)
    blogger yang kena tag :-

    assalamualaikum ! annyeong !

    lot of love
    -eyka-
    xoxo, syaaa




    Ze Superwoman



    Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

    I Miss You, Mentos. But you never notice it..



    Ze Navigations

    Profile
    Stuff

    Ze Tagboard

    Spread some love ♥
    No harsh words~

    Ze Credits


    Template By: Nurul Afiqah
    Big helped: Aulia Septiya
    Edited: Sya

    Ze Music

    To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')