// Starlight ϟ
gang saya gila ~
Wednesday • 7:00 AM • 0 comments



hari niy , ta best sanadd *tipuje . okay , citer dyea bermula begini *ceyhhayat . tadi , kalu routine harian , eyka sepatutnye bangun awal , siap siap na pergi skola sebab ade koko . tapi , disebabkan ustazah ade hal so , kelas arab dan koko dibatalkan . great *malasnabangunawalsebenarnye . hehe :) dkat skola siapkan keje ape yang belum disiapkan , okay niy contoh pelajar yang cemerlang *cemerlanglaasanadd . eyka smpayy skola gang eyka still ta de lagi . gang najwa daa sampai . diorunkk pukul 8.00 daa ade daa . rajin bangun awal . smpayy skola najwa tegur " gang korunkk ta smpayy lagi ? ta kan membuta lagi kowdd " . pastu eyka jawab laa , " uhh laa , selalunye aq datang diorunkk daa ade daa " .

lepas gang eyka datang , borak borak macam biase . time bi , pergi library . teacher na usha buku nilam . omg , eyka ta bawa buku nilam . time bm , kene gi dewan sempena kemerdekaan ta silap , abg senior form4 ade buat lakonan . klakar gile ! ta bole bla tgk abg aizad kene buli . haha , kesian abg aizad . pastu ade budak cine form4 jugak pergi menari atas pentas inadd enn biase biase je tapi ade satu part uhh kalu budak laki tengok rsenye bole menaikkan nafsu kowdd . time rehat , ini laa sebenarnye eyka na citer . aina , dyea dalam kelas nmpak je biase itu ini . tapi , sebenarnye kalu kawan ngan dyea niy bole jadi gila tawu . gelak sana gelak sini . memang keluar semua ilmu yang daa masuk .

time rehat eyka ta turun temankan fieqa dyea ta siap modul geo pastu kene hantar plak uhh . time syida ngan jiaa na pergi kantin uhh , kitorunkk order laa suruh diorunkk tolong belikan . pastu time uhh la aina bertukar kepada orang yang waras kepada orang yang hilang akal . time uhh jugakk laa , shafi dyea citer pasal jiran dyea atap . eyka kenal orang uhh . dyea cakap mak cik atap uhh suara dyea sengau . eyka gelak laa , aina lagi laa ta terkate . pastu kitorunkk bole plak dengan bangganya pergi buat suara sengau . mmg bagus laa kan . ishishish . shafi pon ikut sekali buat suara sengau memang gelak gile laa time uhh .

time sejarah lagi laa , aiman duduk dengan eyka time uhh . aina ade sekali . kitorunkk belajar bab 8 time uhh , pastu keluar laa name orang cina itu laa ini laa . aiman bole plak memburukkan nama orang cina uhh . eyka ngan aina gelak laa . lagi lagi eyka suruh aiman bace nama orang india last last bab , kelakar gile ! pastu ada novel ke apa ke benda pon eyka ta tahu dalam buku teks sejarah laa , ada tajuk satu niy nama dyea anak mat lela gila . aiman cakap dari tajuk daa tahu buku niy best , eyka ngan aina gelak laa . sebab tajuk dyea ada perkataan gila aiman cakap buku uhh best . ta tahu laa betul betul best ke ta . okay laa smpai sini je . bye !

P/s : ada beberapa post yang lepas , terbantut sikit sebab eyka ada ubah sikit sebanyak . takut ada orang baca lepas uhh faham faham je laa ye .

assalamualaikum ! annyeonghaseyo !

-eyka-
xoxo, syaaa




Ze Superwoman



Annyeonghaseyo, my name is Sya. Welcome to Stardust ! Do follow me and please leave your footprints at my Cbox, okay? Haters , Anons , Copying , Spamming , Ripping and Others are NOT allowed. Don't like my blog? Press Ctrl + Shift + W .  Chingu (s)

I Miss You, Mentos. But you never notice it..



Ze Navigations

Profile
Stuff

Ze Tagboard

Spread some love ♥
No harsh words~

Ze Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Edited: Sya

Ze Music

To him. The one who always make me smile. The one who seems to be protective to me. The one who care about me more than himself. I heart you Dear :')